Opdater et Xbox på Windows-spil eller klientsoftwaren til Xbox på Windows Games

Oversigt

Hvis en opdatering til et Xbox på Windows-spil eller Xbox på Windows Games-klientsoftwaren ikke installeres automatisk, kan du installere opdateringen selv.

Emner

Sådan installerer du en opdatering til et Xbox på Windows-spil

Hvis dit Xbox på Windows-spil ikke opdateres automatisk, skal du være opmærksom på, at spilopdateringerne normalt er tilgængelige på spilproducentens websted. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter en spiludvikler eller spiludgiver, i Support til spil.

I Windows 7 kan du hente opdateringer ved hjælp af Spilcenter. Se Spilcenter for at få flere oplysninger.

Benyt følgende fremgangsmåde for at hente en spilopdatering i Spilcenter:

1. Åbn mappen Spil. Dette gør du ved at klikke på Start, klikke på Søg, skrive spil i feltet Søg og derefter trykke på Enter. Klik på Spilcenter på listen med søgeresultater.

2. Højreklik på spiltitlen i Spilcenter, og klik derefter på Søg efter opdateringer online.

3. Installer spilopdateringen, når den er hentet.

Sådan installerer du den nyeste klientopdatering til Xbox på Windows Games

Hvis klientsoftwaren til Xbox på Windows Games ikke opdateres automatisk, vises der en dialogboks. Fra denne dialogboks kan du opdatere klientsoftwaren til Xbox på Windows Games på en af følgende måder:

• Hent og installer softwareopdateringen manuelt

• Brug Microsoft Update til at opdatere softwaren automatisk

Sådan opdaterer du klientsoftwaren til Xbox på Windows manuelt

Følg disse trin, hvis du vil opdatere klientsoftwaren til Xbox på Windows Games manuelt:

1. Download Xbox på Windows Games-klientsoftwarepakken.

Bemærk! Microsoft har scannet denne fil for virus ved hjælp af den nyeste virusregistreringssoftware, der var tilgængelig på den dato, hvor filen blev udsendt. Filen gemmes på servere med forbedret sikkerhed for at undgå, at der foretages ikke-godkendte ændringer af filen.

2. Klik på Kør eller Fortsæt for at starte installationsprocessen.

Sådan opdateres klientsoftwaren til Xbox på Windows Games automatisk

Du kan indstille klientsoftwaren til Xbox på Windows Games, så den opdateres automatisk. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå ind på Microsoft Update.

2. Klik på Skift indstillinger i navigationsruden.

3. Markér afkrydsningsfeltet Tillad, at alle brugere installerer opdateringer på denne computer, og klik derefter på OK.

4. Klik på Søg online efter opdateringer fra Microsoft Update.

5. Klik på Valgfrie opdateringer, og vælg derefter Xbox på Windows-opdateringen.

6. Klik på OK for at installere opdateringen.

Næste gang der er en opdatering til Xbox på Windows Games, installerer Windows Update automatisk opdateringen.