Xbox på Windows – funktionsliste

Xbox SmartGlass

Beskrivelse

Appen Xbox SmartGlass giver dig mulighed for at bruge din Windows 8-baserede enhed som en ekstra skærm, der kan interagere intelligent med din Xbox 360-konsol1. Den får dine enheder til at kommunikere, så du får en bedre oplevelse, når du ser tv-serier, film og sport, hører musik eller spiller spil. Du kan styre og interagere med indholdet på dit tv ved hjælp af nogle enkle bevægelser på din Windows-enhed.

Bemærk! SmartGlass kræver Xbox 360 og en internetforbindelse. Du kan se, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit område, på listen over Xbox SmartGlass-funktioner nedenfor.

Xbox SmartGlass-funktioner

• Dine enheder arbejder intelligent sammen, så du får en ny underholdningsoplevelse2.
  • Styr og interager med dine foretrukne tv-serier3, film4, musiknumre5 og spil6.
  • Få adgang til spændende interaktive aktiviteter og nyt indhold, der er relateret til det, du ser på dit tv2.
  • Spil Xbox 360-spil6 på en ny måde ved hjælp af din Windows 8-enhed, som du kan bruge som en ekstra skærm1.
  • Skift hurtigt og nemt mellem visning af de tv-serier3 og film4, du har købt, på din Windows 8-enhed og din Xbox 360-konsol6.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskab (sælges separat) kan du styre webbrowseren på din Xbox 360: Du kan navigere, rulle, knibe sammen og zoome.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskab kan du administrere din konto, indløse koder og skrive en webadresse i browseren nemt og hurtigt7 fra din Windows 8-enhed.
  • Få spændende detaljer i realtid og nye oplevelser med udvalgte tv-serier3, film4 og spil6 på din Xbox 360.

Funktionernes tilgængelighed

1 Xbox SmartGlass kan benyttes med udvalgte spil og udvalgt Xbox Live-indhold. Der kræves et Xbox Live Gold-medlemskab og ekstra gebyrer og/eller gælder yderligere krav for noget indhold.

2 Xbox SmartGlass kan benyttes i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Columbia, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Grækenland, Holland, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Korea, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, SAR Hongkong, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig.

3 Xbox TV Store er tilgængelig i Canada, Frankrig, Italien, Japan, Mexico, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.

4 Xbox Movies Store er tilgængelig i Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.

5 SmartGlass-funktionerne til musik kan benyttes i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig.

6 Xbox 360-spil kan benyttes i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Columbia, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Grækenland, SAR Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Korea, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig.

7 Der kan i øjeblikket kun bruges alfanumeriske tegn til tekstinput.

Xbox Games

Beskrivelse

Opdag de hotteste nye spil, de elskede klassikere og eksklusive spil til Windows. Følg dine fremskridt i de spil, du spiller, og se, hvordan du klarer dig i forhold til dine venner. Du kan også se, hvad dine venner har gang i, sende en besked til en ven og gøre din avatar mere personlig. Du kan se, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit område, på listen over Xbox Games-funktioner nedenfor.

Xbox Games-funktioner

• Opdag og køb spil og spiltilbehør til din pc.
  • Se spildetaljer, herunder ekstrafunktioner, gennemførelser, skærmbilleder og leaderboards1.
  • Få spilbeskeder, når det er din tur, og når dine venner har inviteret dig til et spil.
  • Følg med i din spilstatus og dine gennemførelser, og sammenlign med dine venner.
  • Send og modtag sms'er til og fra dine venner.
  • Se, hvilke spil dine venner spiller på deres Windows 8- eller Windows RT-enhed, Windows Phone eller Xbox 3601.
  • Rediger din profil, dine signaler og din avatars stil.
  • Del dine spil, gennemførelser og profiloplysninger med dine venner.

Funktionernes tilgængelighed

1 Xbox 360-spil kan benyttes i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Columbia, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Grækenland, Holland, SAR Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Korea, Mexico, New Zealand, Norge, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig.

Xbox Music

Beskrivelse

Xbox Music giver dig al den musik, du er vild med, i én brugervenlig app. Afspil og håndter musikfilerne fra din personlige samling, og find og køb sange i Xbox Music Store. Du kan med det samme streame millionvis af sange helt gratis på din enhed med Windows 8 eller Windows RT. Eller du kan få et Xbox Music Pass, der giver dig ubegrænset adgang til musik på alle dine enheder.

Bemærk! Der gælder begrænsninger for gratis streaming. Du kan se, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit område, på listen over Xbox Music-funktioner nedenfor.

Xbox Music-funktioner

• Håndter din personlige musiksamling.
  • Opret og rediger afspilningslister med dine yndlingssange.
  • Importér dine afspilningslister fra iTunes. Hør musik helt gratis! Stream millionvis af sange fra Xbox Music Store på din enhed med Windows 8 eller Windows RT2.
  • Få et Xbox Music Pass, der giver dig mulighed for at streame og downloade musik til flere enheder3 – helt uden reklamer.
  • Som Xbox Music-abonnent kan du streame din musiksamling fra webstedet Xbox Music.
  • Radio opretter med det samme tilpassede afspilningslister, der er relateret til dine yndlingskunstnere1.
  • Køb sange og album, og føj dem til din personlige samling1.
  • Se detaljer om kunstnerne med billeder, biografier, albumlister og oplysninger om relaterede kunstnere1.
  • Bedre browsing: Zoom ud og zoom ind ved hjælp af fingrene eller din mus, når du skal finde musik i din samling.

Funktionernes tilgængelighed

1 Xbox Music Store er tilgængelig i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA og Østrig.

2 Gratis musikstreaming kan benyttes i Australien, Belgien, Canada, Frankrig, Holland, Irland, Italien, New Zealand, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tyskland, USA og Østrig.

3 Xbox Music Pass er tilgængeligt i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Mexico, New Zealand, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA og Østrig.

Xbox Video

Beskrivelse

Med Xbox Video får du adgang til de nyeste HD-film og tv-serier på din enhed med Windows 8 eller Windows RT, så du kan se dine favoritter, uanset hvor du er. Lej og køb de nye storfilm og de uforglemmelige klassikere, eller få set de forrige episoder af de hotteste tv-serier. Og med Xbox Video kan du med det samme se det hele i HD-kvalitet. Du kan se, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit område, på listen over Xbox Video-funktioner nedenfor.

Xbox Video-funktioner

• Administrer og nyd din videosamling.
  • Lej eller køb de nyeste film på din enhed med Windows 8 eller Windows RT1.
  • Få adgang til de nyeste tv-serier dagen efter, de er blevet vist2.
  • Afspil i HD med det samme1.
  • Tjek bedømmelser fra kunder og anmeldere, når du skal vælge, hvad du vil se1.
  • Find det, du leder efter – hurtigt og nemt.
  • Få detaljerede beskrivelser af dine yndlingsfilm1 og favorit-tv-serier2.
  • Vælg undertekster for hørehæmmede til mange film og tv-serier3.
  • Skift mellem visning på pc og Xbox 360 med ét tryk på en knap1,2.

Funktionernes tilgængelighed

1 Xbox Movies Store er tilgængelig i Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Tyskland, USA og Østrig.

2 Xbox TV Store er tilgængelig i Australien, Canada, Frankrig, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA.

3 Undertekster for hørehæmmede kan kun vælges i USA.