Με την πλoήγηση στο site, συναινείτε στη χρήση cookies για περιεχόμενο, στατιστικά και διαφημίσεις.
Κοινή χρήση αυτής της σελίδας

Τρόπος κλεισίματος του λογαριασμού Microsoft

Κλείσιμο του λογαριασμού Microsoft Συνδεθείτε στο λογαριασμό Microsoft, για να ξεκινήσετε τη διαδικασία κλεισίματος του λογαριασμού.

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού Microsoft

Λυπούμαστε που φεύγετε και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προτού κλείσετε το λογαριασμό Microsoft.

  • Θα έχετε 60 ημέρες αφού κλείσετε το λογαριασμό σας για να αλλάξετε γνώμη. Η Microsoft θα καταργήσει μόνιμα το λογαριασμό μετά από 60 ημέρες και τότε θα χάσετε την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Microsoft για να συνδέεστε σε αυτές. Σε αυτό περιλαμβάνεται το περιεχόμενο, τα παιχνίδια, οι εφαρμογές ή το περιεχόμενο OneDrive για τα οποία θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Xbox Live.
  • Με το κλείσιμο του λογαριασμού Microsoft, τυχόν συνδρομές που έχετε συσχετίσει με αυτόν δεν ακυρώνονται.
  • Αν κλείσετε το λογαριασμό Microsoft, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε από την κονσόλα Xbox, ακόμα κι αν στο παρελθόν είχατε αποθηκεύσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης στην κονσόλα.
  • Κλείνοντας το λογαριασμό Microsoft, δεν θα μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε τους γονικούς ελέγχους του παιδιού σας.
    Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα εξής:

Προτού κλείσετε το λογαριασμό σας, ακυρώστε όλες τις συνδρομές και χρησιμοποιήστε τυχόν διαθέσιμο υπόλοιπο.

Αν δεν τις ακυρώσετε, θα συνεχίσετε να χρεώνεστε για αυτές. Δείτε πώς μπορείτε να τις ακυρώσετε:

  1. Συνδεθείτε στην τοποθεσία account.microsoft.com. Αν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.
  2. Επιλέξτε Υπηρεσίες και συνδρομές.
  3. Στην περιοχή Συνδρομές, επιλέξτε Ακύρωση δίπλα στις συνδρομές που θέλετε να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την ακύρωση των συνδρομών.
  4. Επιλέξτε Ακύρωση.
    Σημείωση Όλες οι αγορές είναι τελικές και δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, όπως καθορίζεται στους Όρους χρήσης του Xbox Live. Όταν ακυρώνετε τις αυτόματες πληρωμές, ο χρόνος που απομένει στη συνδρομή σας αρχίζει να αφαιρείται σταδιακά μέχρι την 60ή ημέρα. Η συνδρομή λήγει την 61η ημέρα.

Καταναλώστε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Τυχόν υπόλοιπο που υπάρχει από ένα λογαριασμό Microsoft ή μια δωροκάρτα Xbox θα χαθεί όταν κλείσετε το λογαριασμό σας. Ελέγξτε το υπόλοιπό σας.

Πώς να κλείσετε το λογαριασμό σας

Αφού τακτοποιήσετε τις συνδρομές και το υπόλοιπό σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στην τοποθεσία account.microsoft.com. Αν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.
  2. Επιλέξτε Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων. Μπορεί να λάβετε έναν κωδικό ασφαλείας στο τηλέφωνό σας ή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού. Αν συμβεί αυτό, πληκτρολογήστε τον κωδικό στην ιστοσελίδα του λογαριασμού.
  3. Επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις ασφάλειας.
  4. Κυλήστε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Κλείσιμο του λογαριασμού σας.
  5. Ελέγξτε τις συνιστώμενες ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε προτού κλείσετε το λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο.
  6. Επιλέξτε καθένα από τα πλαίσια ελέγχου, για να δηλώσετε ότι διαβάσατε και κατανοείτε κάθε στοιχείο.
  7. Επιλέξτε Σήμανση του λογαριασμού για κλείσιμο στο κάτω μέρος της σελίδας. Έτσι επιβεβαιώνετε πως κατανοείτε ότι θα χάσετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις τοποθεσίες, τις υπηρεσίες και τα δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό Microsoft σε 60 ημέρες.

Αλλάξατε γνώμη για το κλείσιμο του λογαριασμού Microsoft;

Αν αλλάξετε γνώμη εντός 60 ημερών, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρέψετε στην τοποθεσία account.microsoft.com και να συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ασφαλείας που λάβατε μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι ανοίγουμε το λογαριασμό για εσάς και μόνο.

Σημειώστε τα εξής:

  • Τυχόν χρόνος που απομένει στη συνδρομή σας θα είναι διαθέσιμος σε εσάς, αλλά δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το χρόνο που πέρασε ενώ ο λογαριασμός σας ήταν κλειστός.
  • Αν είχατε απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση για τη συνδρομή Xbox Live ή Xbox Μουσική Groove, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε ξανά.
  • Αν είχατε ακυρώσει εντελώς τις συνδρομές σας ή αν η συνδρομή σας έχει λήξει, θα πρέπει να αγοράσετε ξανά τη συνδρομή.
  • Το προφίλ Xbox, καθώς και όλα τα παιχνίδια, η μουσική και τα βίντεο που σχετίζονται με αυτό, θα είναι διαθέσιμα σε εσάς την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στην κονσόλα σας.

Σημείωση Μετά από 60 ημέρες, ο λογαριασμός Microsoft θα διαγραφεί μόνιμα και δεν θα μπορείτε πλέον να τον επανενεργοποιήσετε.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Ναι
Όχι

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

Λυπούμαστε που αυτό το άρθρο δεν έλυσε το πρόβλημά σας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς. Δοκιμάστε την επιλογή της κοινότητας, παρακάτω.
Λάβετε βοήθεια από την κοινότητα
Ambassador chat image
Συνομιλία με "πρεσβευτή" της κοινότητας
Συνομιλήστε ένας προς έναν με συνάδελφο χρήστη του Xbox που θέλει να σας βοηθήσει.

Παράσχετε σχόλια για αυτό το θέμα

255 χαρακτήρες απομένουν.
Για να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, μην συμπεριλάβετε στοιχεία επικοινωνίας στα σχόλιά σας.
Λάβετε βοήθεια από την κοινότητα
Ambassador chat image
Συνομιλία με "πρεσβευτή" της κοινότητας
Συνομιλήστε ένας προς έναν με συνάδελφο χρήστη του Xbox που θέλει να σας βοηθήσει.

Επικοινωνία

Θα θέλατε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη σχετικά με το ζήτημα "Τρόπος κλεισίματος του λογαριασμού Microsoft" για το οποίο διαβάζατε ή για διαφορετικό ζήτημα;

Κοινή χρήση αυτής της σελίδας