Konsolissa ilmenee laskutuksen osoitevirhe, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox-konsolilla:

Sorry, there’s a problem with your billing address. (Laskutusosoitteessasi on ongelma.) Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again. (Korjaa osoite valitsemalla Settings [Asetukset], Account [Tili] ja sitten Manage Payment Options [Maksutapojen hallinta]. Yritä sen jälkeen uudelleen.)

Tämä tarkoittaa, että laskutusosoitteesi on virheellinen.

Ratkaisut

Huomautuksia

Laskutusosoitteen muuttaminen verkossa

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Laskutustiedot.
  4. Valitse Muokkaa profiilia ja korjaa laskutusosoitteesi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Yritä tehdä ostos uudelleen.

Laskutusosoitteen muuttaminen Xbox Onessa

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdassa Maksaminen ja laskutus.
  5. Valitse Muuta laskutusosoitetta.
  6. Muokkaa laskutustilin tietoja.
    Huomautus Jos haluat ohittaa laskutustiedot, joita ei tarvitse päivittää, paina ohjaimen B -painiketta ja valitse sitten Seuraava.
  7. Valitse Tallenna tiedot, kun olet valmis. Jos sinun on muutettava jotakin muuta, valitse Tee lisää muutoksia.

Laskutusosoitteen muuttaminen Xbox 360:ssä

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox-pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
  1. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
  1. Valitse päivitettävä maksutapa.
  2. Päivitä luottokortin laskutustiedot.
  3. Valitse OK, ja yritä tehdä ostos uudelleen.

Huomautus Jos haluat muuttaa Xbox-tilisi laskutusnimeä, suorita yllä kuvatut tietokoneella tehtävät vaiheet.