Virhe 80000034 ilmenee, kun ostat Xbox Live -jäsenyyden.

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa Xbox Live -jäsenyyden:

Virhekoodi: 80000034

Tämä saattaa tarkoittaa, että laskutustietosi on annettu väärin.

Ratkaisu

Xbox Liven laskutustietojen päivittäminen

Kirjaudu sisään tiliisi, valitse Oma tili, sen jälkeen Maksaminen ja laskutus ja lopuksi Laskutustiedot. Varmista sen jälkeen, että laskutustietosi on annettu oikein ja että ne ovat ajan tasalla.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -laskutustilin tietojen muuttaminen tai päivittäminen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.