Virhe 8012271F ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:llä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:llä:

8012271F

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tiliin tallentamasi maksutavan laskutusosoite on virheellinen.

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman varmistamalla, että oikea laskutusosoite näkyy Microsoft-tililläsi käytettävän maksutavan kohdalla:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat.
  3. Valitse maksutapa, jota yritit käyttää ostoksen tekemiseen.
    • Toimi luotto- ja pankkikorttien sekä suoraveloituksen tapauksessa seuraavasti:
      1. Valitse Muokkaa ja muuta laskutusosoitetta tarpeen mukaan.
      2. Valitse Seuraava, kun olet valmis.
    • Toimi PayPalin tapauksessa seuraavasti:
      1. Jos PayPal-tilisi sähköpostiosoite on virheellinen, valitse Poista.
      2. Valitse Muuta maksutapaa.
      3. Valitse Luottokortti tai PayPal.
      4. Määritä luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla kehotteiden mukaan.
        Huomautus Anna pankkikortit samalla tavalla kuin luottokortti (ei ole käytettävissä kaikilla alueilla).

Sinun pitäisi nyt pystyä suorittamaan tapahtuma loppuun.