Virhe 80169cf9 ilmenee, kun lunastat valmiiksi maksetun Xbox Live Gold -koodin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität lunastaa Xbox Live Gold -tilauksen valmiiksi maksetun koodin tai tunnuksen:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one. (Maksutapaa ei voi käyttää tähän ostokseen. Valitse toinen maksutapa tai lisää uusi maksutapa.)

Tämä virhesanoma ilmenee, kun tilauksesi on aktiivinen, mutta automaattinen uudistaminen on poistettu käytöstä, ja tilauksen ostamiseen käytetty maksutapa ei enää ole liitetty jäsenyyteen tai se on poistettu tililtäsi.

Ratkaisu

Koska maksutapa on poistettu nykyisestä tilauksestasi, et voi lisätä valmiiksi maksettua koodia tai tunnusta, kun nykyinen tilauksesi on edelleen aktiivinen. Sinun on odotettava, kunnes tilauksesi päättyy, ennen kuin voit lunastaa tunnuksen. Tilaustunnukset eivät vanhene.

Voit selvittää tilauksesi päättymisajan kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi ja valitsemalla Palvelut ja tilaukset, jolloin nykyisten tilaustesi päättymispäivät tulevat näyttöön.