Virhe 80169EB6 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa sisältöä Xbox-konsolista:

Virhekoodi: 80169EB6

Tämä saattaa tarkoittaa, että tiliisi liitetyssä maksutavassa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista vanhentunut maksutapa tililtäsi

Tärkeää Jos maksutapaa käytetään tilauksen maksamiseen, sinun on peruutettava tilauksesi ennen maksutavan poistamista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen.

Jos maksutapaa käytetään vain ostoksiin, voit helposti poistaa sen. Perehdy ohjeaiheeseen Maksutavan poistaminen verkossa ja valitse sitten näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa.

Ratkaisu 2: Selvitä tililläsi oleva maksamaton maksu

Jos maksutapa liittyy maksamattomia laskuja sisältävään tilaukseen, sinun on maksettava maksamattomat laskut, ennen kuin voit tehdä ostoksen Xbox-konsolilla.

Voit maksaa myöhässä olevat maksut verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Etsi myöhässä oleva tilaus luettelosta. Myöhässä oleva summa on merkitty punaisella.
  3. Valitse Maksa nyt ja maksa sitten maksamaton summa toimimalla ohjeiden mukaan.

HUOMAUTUS Jos tilauksesi on myöhässä, maksua ei voi suorittaa lisäämällä valmiiksi maksettua koodia. Sinun on maksettava maksamaton summa toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen valmiiksi maksetun koodin lunastamista.

Jos sinun on poistettava maksutapa, perehdy ohjeaiheeseen Maksutavan poistaminen verkossa ja valitse sitten näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa.