Saat Tapahtui virhe -virhesanoman, kun lunastat koodin Xbox Onessa tai verkossa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität lunastaa koodin Xbox Onessa tai selaimella verkossa:

Tapahtui virhe

Pahoittelumme. Yritä hetken kuluttua uudelleen.

Virhesanoman yhteydessä saatat nähdä myös virhekoodin SVC60016.

Virhe voi johtua siitä, että aktivointikoodiin liittyvää sisältöä ei löydy.

Ratkaisut

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

Ratkaisu 1: Lunasta koodi myöhemmin

Useimmissa tapauksissa virhe johtuu tilapäisestä ongelmasta koodin lunastamisessa. Odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Varmista, että lunastettava koodi on Xbox-koodi

Tarkista, että valmiiksi maksettu koodi on tarkoitettu Xbox-pelille tai -sovellukselle. Jos koodi on tarkoitettu Windows-pelille tai -sovellukselle, voit lunastaa sen osoitteessa account.microsoft.com/billing/redeem#/.