Xbox Live -maksutavan muuttaminen

Xbox Live -maksutavat

Xbox Live -tiliin voi liittää yhden tai useampia maksutapoja. Xbox Live -jäsenyyteen on liitettävä yksi maksutapa. Maksutavat ovat seuraavat:

• luottokortit
  • PayPal-tilit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla; lisätietoja on ohjeaiheessa PayPalin käyttäminen Xbox Live -tilissä)
  • Microsoft-tilin saldo (ei ole käytettävissä Xbox Live -jäsenyyteen tai Xbox Music Pass -tilaukseen)

Tällä sivulla olevia ohjeita noudattamalla voit päivittää tai muuttaa Xbox Livessä käyttämääsi maksutapaa.

Huomautus Lisätietoja maksutavan lisäämisestä tai poistamisesta ja Xbox Live -jäsenyyden automaattisen uusimisen peruuttamisesta on tämän sivun Samankaltaiset ongelmat -osiossa.

Ratkaisut

Vaiheet verkossa: maksutapatietojen päivittäminen

Näitä ohjeita noudattamalla voit muuttaa maksutapatietoja, kuten laskutusosoitetta tai luottokortin voimassaolon päättymispäivää, tietokonetta käyttämällä.
Huomautus Älä kokeile näitä vaiheita mobiililaitteella, koska käytettävät tiedot eivät välttämättä näy oikein.

1. Siirry Xbox.comin Oma tili -sivulle.
  2. Jos et ole jo kirjautunut sisään, anna Microsoft-tilisi tiedot (sähköpostiosoite ja salasana) ja valitse Kirjaudu sisään.
    Huomautus Varmista, että kirjaudut päivitettävään Xbox-tiliin liitetyllä Microsoft-tilillä. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin selvittäminen.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Hallitse maksutapoja.
  4. Anna suojauskoodi pyydettäessä ohjeiden mukaan. Valitse sitten Muokkaa päivitettävän maksutavan vieressä.
  5. Päivitä maksutavan tiedot ja valitse Seuraava. Näet sivun, jolla voit tarkistaa laskutustietosi.
  6. Vahvista, että tiedot ovat oikein, ja valitse sitten TALLENNA TIEDOT. Jos muita muutoksia ei tarvitse tehdä, napsauta ympyröityä X-merkkiä sivun oikeassa yläkulmassa.

Vaiheet konsolilla: Maksutavan tietojen päivittäminen Xbox One -konsolilla

Xbox One
    Näitä ohjeita noudattamalla voit muuttaa maksutapatietoja, kuten laskutusosoitetta tai luottokortin voimassaolon päättymispäivää, käyttämällä Xbox One -konsolia.
    Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Kirjaudu sisään sen jäsenyyden Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka maksutiedot haluat päivittää.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Payment & billing (Maksaminen ja laskutus).
    3. Valitse maksutapa, sitten Edit (Muokkaa) ja päivitä maksutapa noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Maan tai alueen muuttaminen laskutuksen yhteystiedoissa

• Xbox.comissa
      Voit muuttaa laskutuksen yhteystiedoissa olevaa maata tai aluetta tai lisätä maan tai alueen.
      Varoitus Kun muutat laskutuksen yhteystietojen maata tai aluetta, muutat samalla myös Xbox Live -tilisi vastaavaa asetusta. Jos et halua muuttaa Xbox Live -tilisi maata tai aluetta, jätä tämä tieto muuttamatta. Lisätietoja Xbox Live -tilin maan tai alueen muuttamisen vaikutuksista on ohjeaiheessa Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen.
      1. Siirry Xbox.comin Oma tili -sivulle.
      2. Jos et ole jo kirjautunut sisään, anna Microsoft-tilisi tiedot (sähköpostiosoite ja salasana) ja valitse Kirjaudu sisään.
      3. Valitse näytön oikealla puolella olevasta Muuta-luettelosta Alueen vaihtaminen.
    picture
      1. Tarkista tilin siirtämistä koskevat tiedot ja jatka valitsemalla Seuraava.
      2. Valitse haluamasi alue ja sitten Hyväksyn.
    • Xbox 360:llä
      Näitä ohjeita noudattamalla voit muuttaa maksutapatietoja, kuten laskutusosoitetta tai luottokortin voimassaolon päättymispäivää, käyttämällä Xbox 360 -konsolia.
      1.  Kirjaudu sisään sen jäsenyyden Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka maksutiedot haluat päivittää.
      2.  Siirry Xbox-käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Account (Tili).
    picture
    1. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
    2. Valitse Update Payment Option (Päivitä maksutapaa).
    3. Valitse päivitettävä maksutapa ja päivitä sitten tiedot tarvittavalla tavalla. Valitse sitten Next (Seuraava).
    4. Päivitä laskutustiedot tarvittavalla tavalla ja valitse sitten Done (Valmis). Näet näytössä päivityksen vahvistusruudun.
    5. Valitse OK.

Vaiheet verkossa: jäsenyyden maksutavan korvaaminen

Lisätietoja jäsenyyden maksutavan vaihtamisesta on ohjeaiheessa Toisen maksutavan käyttäminen.
    Huomautus Tätä ennen sinun on lisättävä uusi maksutapa Xbox Live -tiliisi. Lisätietoja uuden maksutavan lisäämisestä Xbox Live -tiliin on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Vaiheet konsolilla: jäsenyyden maksutavan korvaaminen

Tärkeää Jos haluat poistaa jäsenyyteen liitetyn maksutavan, sinun on ensin lisättävä uusi maksutapa ja otettava se jäsenyydessä käyttöön.

• Xbox One
      Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.
      • Kirjaudu sisään sen jäsenyyden Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka maksutavan haluat korvata.
      • Valitse Settings (Asetukset) ja sen jälkeen Subscriptions (Tilaukset).
      • Valitse Manage Payment options (Hallitse maksutapoja) ja sitten Switch Payment options (Vaihda maksutapaa).
      • Valitse uusi maksutapa Switch Payment Options (Vaihda maksutapaa) -kohdassa ja lisää tiedot vaiheiden mukaan. Valitse sitten OK.

Huomautus Jos haluat poistaa aikaisemmin käytetyn maksutavan, palaa uuden maksutavan lisäämisen jälkeen Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja) -kohtaan. Valitse Remove Payment Options (Poista maksutapoja) ja toimi sitten vaiheiden mukaan.

• Xbox 360
      1. Kirjaudu sisään sen jäsenyyden Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka maksutavan haluat korvata.
      2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    picture
      1. Vieritä oikealle Your Memberships (Omat jäsenyydet) -kohtaan ja valitse sitten päivitettävä jäsenyys.
      2. Valitse Change Payment Options (Muuta maksuasetuksia).
        Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä (näkyy harmaana), sinun on ehkä valittava sopimus Modify Membership (Muokkaa jäsenyyttä) -valinnalla tai perehdyttävä ohjeaiheeseen Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

3. Valitse uusi maksutapa ja sitten OK.

Huomautus Jos haluat poistaa aikaisemmin käytetyn maksutavan, valitse Change Payment Options (Muuta maksuasetuksia), sitten Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja) ja lopuksi Remove Payment Options (Poista maksutapoja) (katso vaihe 4).

Apua maksuongelmiin

Jos saat virhesanoman, saat apua ohjeaiheesta Xbox-virhekoodien ja -tilakoodien haku.
    Jos sinulla on maksutietojen muuttamiseen liittyviä ongelmia, ota yhteyttä Xbox-tukeen.