Xbox Live- tai Xbox Music -tilin maksutavan poistaminen

Pikalinkki

Siirry maksutavan poistamista varten Oma tili -sivun Maksaminen ja laskutus -kohtaan.

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit poistaa maksutavan Xbox Live- tai Xbox Music -tilistä.

Huomautus Et voi poistaa jäsenyyteen liitettyä maksutapaa, ellet ensin lisää uutta maksutapaa sen tilalle.

Tällä sivulla

Maksutavan poistaminen Xbox.comissa

Voit poistaa Xbox Live -tilin maksutavan Xbox.comissa. Toimintaohjeet:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen Xbox.com.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
    Huomautus
    Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.
  3. Valitse Oma tili.
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Poista maksutapa.
picture
  1. Valitse poistettavan maksutavan vieressä oleva Poista-valinta.
picture
  1. Vahvista poisto valitsemalla Kyllä.

Maksutavan poistaminen Xbox One -konsolilla

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Voit poistaa Xbox Live -tilin maksutavan käyttämällä Xbox One -konsolia. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Settings (Asetukset) tai sano ”Xbox, go to Settings” (Xbox, siirry asetuksiin).
  3. Valitse Payment & billing (Maksaminen ja laskutus)
picture
  1. Valitse haluttu maksutapa ja sitten Edit (Muokkaa).
  2. Poista maksutapa seuraamalla ohjeita.

Jos et halua lisätä uutta maksutapaa, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä tai pyytää apua maksutavan poistamiseen ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen. Ota pelaajatunnuksen ja maksutavan tiedot käsille, jos otat yhteyttä Xbox-tukeen.

Maksutavan poistaminen Xbox 360 -konsolilla

Voit poistaa Xbox Live -tilin maksutavan käyttämällä konsolia. Toimintaohjeet:

1. Kirjaudu sisään Xbox 360 -konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Hallitse maksutapoja.
  2. Valitse Remove Payment Option (Poista maksutapa).
  3. Valitse poistettava maksutapa.

Jos et halua lisätä uutta maksutapaa, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä tai pyytää apua maksutavan poistamiseen ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen. Ota pelaajatunnuksen ja maksutavan tiedot käsille, jos otat yhteyttä Xbox-tukeen.