Xbox Live- tai Xbox Music -tilin maksutavan poistaminen

Maksutavan poistaminen Siirry maksutavan poistamista varten Oma tili -sivun Maksaminen ja laskutus -kohtaan. Muista, että ennen nykyisen maksutavan poistamista sinun on lisättävä uusi maksutapa.

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit poistaa maksutavan Xbox Live- tai Xbox Music -tilistä.

Huomautus Et voi poistaa jäsenyyteen liitettyä maksutapaa, ellet ensin lisää uutta maksutapaa sen tilalle.

Tällä sivulla

Xbox.com:ssa

Muista, että ennen olemassa olevan maksutavan poistamista sinun on lisättävä uusi maksutapa. Jos haluat lisätä uuden maksutavan Xbox.comissa, kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi. Valitse Lisää maksutapa -kohdasta Luottokortti tai PayPal.

Jos et halua lisätä toista maksutapaa, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Microsoft-tilisi tilaussivulle. Valitse Peruuta automaattinen maksu peruutettavan jäsenyyden kohdalla.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -jäsenyyden automaattisen uusimisen peruuttaminen.

Näin voit poistaa maksutavan Xbox Live- tai Xbox Music -tilistä Xbox.comissa:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen Xbox.com.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
    Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
  3. Valitse Oma tili.
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Poista maksutapa.
picture
  1. Valitse poistettavan maksutavan vieressä oleva Poista-valinta.
picture
  1. Vahvista poisto valitsemalla Kyllä.

Xbox One -konsolissa

Muista, että ennen olemassa olevan maksutavan poistamista sinun on lisättävä uusi maksutapa. Lisätietoja uuden maksutavan lisäämisestä Xbox Onella on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Jos et halua lisätä toista maksutapaa, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä. Ohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Xbox Live Gold -jäsenyyden automaattisen uusimisen peruuttaminen.

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Voit poistaa Xbox Live -tilin maksutavan käyttämällä Xbox One -konsolia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset tai sano ”Xbox, siirry asetuksiin”.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus.
picture
  1. Valitse haluttu maksutapa ja sitten Muokkaa.
  2. Poista maksutapa seuraamalla ohjeita.

Xbox 360 -konsolissa

Muista, että ennen olemassa olevan maksutavan poistamista sinun on lisättävä uusi maksutapa. Lisätietoja uuden maksutavan lisäämisestä Xbox 360:llä on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Jos et halua lisätä toista maksutapaa, voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä. Ohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Xbox Live Gold -jäsenyyden automaattisen uusimisen peruuttaminen.

Voit poistaa Xbox Live -tilin maksutavan käyttämällä Xbox 360 -konsolia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Hallitse maksutapoja.
  2. Valitse Remove Payment Option (Poista maksutapa).
  3. Valitse poistettava maksutapa.