Microsoft-tilin siirtyminen paikalliseen valuuttaan

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on muuttunut?

Microsoft Points -pisteet on poistettu käytöstä. Xbox One- ja Xbox 360 -ostotapahtumissa aletaan käyttää Microsoft Points -pisteiden sijaan paikallista valuuttaa*, joten voit ostaa kiehtovaa Xbox-sisältöä uudella ja helpolla tavalla. Muutoksen ansiosta voit ostaa yhdellä ja samalla Microsoft-tilillä sisältöä Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä, Windows-kaupassa, jos käytät Windows 8.1 -taulutietokonetta tai -tietokonetta, ja Windows Phone -kaupassa, jos käytät Windows Phone 8:aa. Ostettavien sisältöjen saatavuus vaihtelee laitteittain ja alueittain.

Miten tämä muutos vaikuttaa minuun?

Microsoft-tilillesi jääneet Microsoft Points -pisteet on poistettu käytöstä, ja olemme tallettaneet Microsoft-tilillesi vähintään Microsoft Points -pisteiden Xbox-kauppojen arvoa vastaavan summan paikallista valuuttaa. Olemme lisänneet tämän summan kampanjamielessä, ja se jää Microsoft-tilillesi 1. kesäkuuta 2015 asti. Ne varat, jotka sinä hankit ja lisäät tilillesi, eivät kuitenkaan vanhene. Voit käyttää paikallista valuuttaa tai Xbox-lahjakorttia (paikallisena valuuttana) muiden alueellasi saatavana olevien maksutapojen lisäksi sisällön ostamiseen Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä.

Mitä tapahtuu Microsoft Points -korteille?

Jos sinulla on vielä Microsoft Points -kortteja tai -koodeja, voit lunastaa ne konsolissa tai Xbox.comissa, ja talletamme Microsoft-tilillesi vähintään Microsoft Points -kortin tai -koodin Xbox-kauppojen arvoa vastaavan summan paikallista valuuttaa. (Xbox-kauppoihin kuuluvat Xbox Games -kauppa, Xbox Video -kauppa ja Xbox Music -kauppa.) Microsoftin suunnitelmissa ei ole lakata hyväksymästä aiemmin ostettuja Microsoft Points -kortteja ja -koodeja, kunnes toisin ilmoitetaan. Microsoft-tilillesi kampanjamielessä lisätty summa vanhenee yhden vuoden kuluttua siitä, kun Microsoft Points -kortit tai -koodit lunastetaan. Vain Yhdysvallat/Kanada: Kun käytät varoja, jotka me lisäämme tiliisi Microsoft Points -kortin tai -koodin lunastamisen yhteydessä, summiin ei lisätä veroa. Microsoft Points -korttien saatavuus vaihtelee alueittain.

Entä jos minulla oli Xbox Live Gold Family Pack -tilaus?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Microsoft-tilisi siirrettiin paikalliseen valuuttaan, kun Xbox Live Gold Family Pack muunnettiin yksittäiseksi Xbox Live Gold -jäsenyydeksi.

Miten voin tarkistaa Microsoft-tilini saldon?

Voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon Microsoft-tilin tapahtumasivulla.

Mihin alueisiin tämä muutos vaikuttaa?

Microsoft Points -pisteet poistetaan käytöstä kaikilla alueilla. Aiemmin Microsoft Points -pisteillä ostettavissa ollut sisältö on nyt ostettavissa paikallisella valuutalla seuraavissa paikoissa:

Argentiina Ranska Meksiko Espanja
Australia Saksa Alankomaat Ruotsi
Itävalta Kreikka Uusi-Seelanti Sveitsi
Belgia Hongkongin erityishallintoalue Norja Taiwan
Brasilia Unkari Puola Turkki
Kanada Intia Portugali Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Chile Irlanti Venäjä Yhdistynyt kuningaskunta
Kolumbia Israel Saudi-Arabia Yhdysvallat
Tšekin tasavalta Italia Singapore
Tanska Japani Slovakia
Suomi Korea Etelä-Afrikka

Kuinka Microsoft määrittää Microsoft-tiliini lisättävän valuutan määrän?

Jotta muutos olisi asiakkaillemme mahdollisimman saumaton ja positiivinen kokemus, olemme ottaneet huomioon monia tekijöitä varmistaaksemme, että Microsoft-tilillesi lisätty summa on vähintään sama kuin Microsoft Points -pisteittesi arvo Xbox-kaupoissa. Microsoft Points -pisteiden arvo Xbox-kaupoissa ei välttämättä aina ole sama kuin jälleenmyyntihinta. Jälleenmyyntihinnan päättää jälleenmyyjä, siinä missä Xbox-kauppojen arvo vastaa Microsoft Points -pisteiden arvoa kaikissa Xbox-kaupoissa.

Mitä tapahtuu Xbox Live -palkinnoilleni?

Elokuussa 2013 kaikki ansaitsemasi vielä odottavat (pending) Microsoft Points -pisteet lisättiin tilillesi. Kun tilisi siirrettiin paikalliseen valuuttaan, talletimme tilillesi vähintään Microsoft Points -pisteiden Xbox-kauppojen arvoa vastaavan summan valuuttaa, mukaan lukien Xbox Live -palkintojen arvo, ja Microsoft Points -pisteet poistettiin käytöstä.

Muista pysyä ajan tasalla kaikista Xbox Live -palkintojen uutisista Xbox Live Rewards -sivulla tai seuraamalla meitä Twitterissä kanavalla @XboxLiveRewards.

Jos minulla on Microsoft-tililläni valuuttaa, josta osalla tai koko määrällä on vanhenemispäiviä, kuinka voin varmistua, että käytän ensimmäisenä vanhenevan valuutan ensin?

Jos käytät Microsoft-tilisi valuuttaa ostamiseen, siihen käytetään automaattisesti ensimmäisenä vanhenevaa valuuttaa.

Voinko ostaa valuuttaa Microsoft-tililleni verkosta?

Paikallista valuuttaa käyttävät Xbox-lahjakortit ovat saatavilla jälleenmyyjien verkkokaupoissa ja paikallisissa jälleenmyyntikaupoissa. Xbox-lahjakorttien saatavuus vaihtelee alueittain. Näiden lahjakorttien arvon voit lisätä Microsoft-tiliisi verkossa.

Miten voin lunastaa koodini?

Koodin lunastaminen Xbox One -konsolilla:

1. Varmista, että konsolista on muodostettu laajakaistayhteys.
  2. Sano Xbox, use a code” (”Xbox, käytä koodia”) tai valitse Xbox-kauppa.
  3. Valitse Selaa pelejä.
  4. Valitse Käytä koodi.
  5. Noudata näytössä näkyviä ohjeita kortin alaosassa olevan koodin käyttämisestä.

Koodin lunastaminen Xbox 360 -konsolilla:

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen Microsoft-tiliä, jolle haluat käyttää koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  3. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
  4. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  5. Vahvista lunastus valitsemalla Yes  (Kyllä), kun niin kehotetaan tekemään.

Kun Microsoft-tilisi on siirretty Xbox One- tai Xbox 360 -konsolilla, voit lunastaa koodisi myös Xbox.comissa:

1. Siirry tietokoneella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse Vahvista.
picture

Voinko siirtää valuuttaa yhdeltä Microsoft-tililtä toiselle?

Et. Microsoft-tilille talletettua valuuttaa ei voi siirtää toiselle Microsoft-tilille. Xbox-lahjakortit ovat mahtavia lahjoja, joita voi ostaa jälleenmyyjiltä joko myymälöistä tai verkkokaupoista. Xbox-lahjakorttien saatavuus vaihtelee alueittain.

Onko minun käytettävä Microsoft-tilini valuuttaa aina ensisijaisena maksutapana?

Ei. Valuutta on määritetty oletusarvoiseksi ensisijaiseksi maksutavaksi, mutta voit lisätä muita maksutapoja tai käyttää mitä tahansa alueellasi käytössä olevaa maksutapaa, kuten luottokorttia.

Voinko maksaa osan maksusta paikallisella valuutalla ja osan luottokortilla?

Kyllä voit. Jos Microsoft-tilisi saldo paikallisena valuuttana ei riitä sisällön maksamiseen, voit useimpien ostosten tapauksessa maksaa loppusumman luottokortillasi tai PayPal-tililtä. PayPalin käytettävyys vaihtelee alueittain. Sinun on kuitenkin ensin valittava ostoksen maksamista varten luottokortti tai PayPal-tili, minkä jälkeen näet tililläsi jäljellä olevan valuutan käyttömahdollisuuden. Maksua ei ehkä voi jakaa kaikkien sisältöostosten tapauksessa.

Lisätäänkö Xbox-kauppojen ostoksiin vero?

Kun ostat sisältöä niillä varoilla, jotka me lisäämme tilillesi siirtymän yhteydessä, summiin ei lisätä veroa. Jos kuitenkin käytät valuuttaa, jonka itse talletat tilillesi siirtymän jälkeen (mukaan lukien Xbox-lahjakortit), kaikkiin ostoksiin lisätään soveltuvat verot.

Mitä tapahtuu arvonlisäverolle (alv), jonka maksoin Microsoft Points -pisteiden yhteydessä? Onko se maksettava kahdesti?

Ei. Alueilla, joissa arvonlisävero on käytössä, tallennamme siirtymisen yhteydessä Microsoft-tilillesi vähintään Microsoft Points -pisteiden Xbox-kauppojen arvoa (sisältäen arvonlisäveron) vastaavan summan paikallista valuuttaa, joten maksat arvonlisäveron vain kerran.

Miksi tiettyjen pelinsisäisten ladattavien lisäsisältöpakettien (DLC) hinnat on yhä ilmoitettu Microsoft Points -pisteinä?

Tiettyjen lisäsisältöpakettien hintoja ei näytetä paikallisena valuuttana silloin, kun niitä ostetaan pelin sisältä. Jos näet lisäsisältöpaketin, jonka hinta on ilmoitettu Microsoft Points -pisteinä, jatka ostamista normaaliin tapaan valitsemalla lataus- tai ostopainike, niin näet ostohinnan omana valuuttanasi. Maksutapahtumassa käytetään valuuttaa, kun vahvistat oston.

Missä voin käyttää Microsoft-tililläni olevaa valuuttaa?

Microsoft-tilin valuuttaa käytetään monenlaisen Xbox-sisällön ostamiseen Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä, Windows-kaupassa, jos käytät Windows 8.1 -taulutietokonetta tai -tietokonetta, ja Windows Phone -kaupassa, jos käytät Windows Phone 8:aa, ja Xbox.comissa. Ostettavien sisältöjen saatavuus vaihtelee laitteittain ja alueittain.

Voinko maksaa Xbox Live Gold -jäsenyyden Microsoft-tilini valuutalla?

Tällä hetkellä Microsoft-tilisi valuuttaa ei voi käyttää Xbox Live Gold -jäsenyyden maksamiseen.

Voinko ostaa musiikkia Microsoft-tilini valuutalla?

Voit käyttää Microsoft-tilisi valuuttaa Xbox Music Pass -tilauksen ostamiseen Xbox Onella tai Xbox Music -sovelluksessa Windows 8.1 -taulutietokoneissa tai -tietokoneissa. Lisätietoja Xbox Musicin käyttämisestä on Xbox Musicissa. Päivämäärät ja ostettavan musiikin saatavuus vaihtelevat laitteittain ja alueittain. Alueellisen saatavuuden näet alla.

Voinko ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia Microsoft-tilini valuutalla?

Voit ostaa tai vuokrata uusimpia elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Video -sovelluksessa, joka on nyt saatavilla Xbox Onessa, Xbox 360:ssä, Windows 8.1 -taulutietokoneissa tai -tietokoneissa, Windows Phone 8:ssa tai XboxVideo.com-sivustossa. Lisätietoja saat Xbox Video -sivustosta. Elokuvien ja TV-ohjelmien päivät ja saatavuus vaihtelevat laitteittain ja alueittain. Alueellisen saatavuuden näet alla.

Voinko edelleen ostaa elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia Zunessa?

Zune-kauppapaikka ei enää tue sisällön ostamista ja vuokraamista. Microsoft-tilisi siirryttyä paikalliseen valuuttaan Microsoft Points -pisteet jäävät eläkkeelle etkä enää voi vuokrata tai ostaa sisältöä Zune-kauppapaikasta. Lisätietoja näistä muutoksista saat Tärkeitä muutoksia Zune-kauppapaikkaan -sivulta.

Missä Xbox Music ja Xbox Video ovat käytettävissä?

Xbox Music: maksuton suoratoisto Pass-tilaus ja kappaleiden ostaminen Xbox Video: elokuvat Xbox Video: TV
Yhdysvallat Yhdysvallat Yhdysvallat Yhdysvallat
Iso-Britannia Iso-Britannia Iso-Britannia Iso-Britannia
Ranska Ranska Ranska Ranska
Italia Italia Italia Italia
Australia Australia Australia Australia
Espanja Espanja Espanja Espanja
Saksa Saksa Saksa Saksa
Kanada Kanada Kanada Kanada
Alankomaat Alankomaat Alankomaat
Sveitsi Sveitsi Sveitsi
Belgia Belgia Belgia
Itävalta Itävalta Itävalta Itävalta
Irlanti Irlanti Irlanti Irlanti
Uusi-Seelanti Uusi-Seelanti Uusi-Seelanti Uusi-Seelanti
Portugali Portugali Norja Norja
  Ruotsi Ruotsi Ruotsi
  Suomi Suomi Suomi
  Meksiko Meksiko Meksiko
  Tanska Tanska Tanska
  Brasilia Brasilia Brasilia
  Japani** Japani Japani
  Norja
  Argentiina

Vaikuttaako tämä mahdollisuuksiini käyttää Zune Music Passia?

Ei. Voit edelleen suoratoistaa tai ladata kappaleita Zune Music Passilla. Jos käytät alkuperäistä Zune Music Passia, voit edelleen lunastaa kymmenen kuukausittaista kappaleyksikköäsi Zune-kauppapaikassa.

Voinko käyttää Microsoft-tiliäni kolmansien osapuolien, kuten Netflix, Vudun teräväpiirtoelokuvat, HBO GO ja Hulu Plus, tilausten maksamiseen?

Et. Kolmansien osapuolten tilauksia ei voi ostaa Xbox-kaupoista.

Voinko lunastaa tililleni valuttaa toiselta alueelta?

Et. Voit lunastaa valuuttaa vain tilisi asetuksissa määritetyltä alueelta.*

Mistä saan lisätietoja Microsoft-tilini valuutasta?

Lisätietoja Microsoft-tilisi valuutasta saat Microsoft-tilisi usein kysytyistä kysymyksistä.

*Yhdistyneet arabiemiirikunnat käyttävät Yhdysvaltain dollareita.

**Music Pass -tilaus ei ole saatavilla Japanissa.