Lapsen Xbox-tilauksen hallinta

Jos haluat hallita lapsen Xbox-tilauksen maksutapaa, sinun on kirjauduttava sisään lapsen tilin Microsoft-sähköpostiosoitteella ja salasanalla vanhemman tilin sijaan.

Video: Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa

Katso video Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Lapsen Xbox-tilaukseen liittyvän maksutavan lisääminen tai päivittäminen

Jos lapsen Xbox-tilauksen maksamiseen käytettävä maksutapa on vanhentunut tai se ei enää kelpaa, sinun on päivitettävä se, jotta lapsi ei menetä oikeuttaan tilauksensa käyttöön.

Voit vaihtaa lapsen Xbox-tilauksen maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu lapsen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Jos et ole varma, mikä lapsen Microsoft-tilin sähköpostiosoite tai salasana on, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Etsi luettelosta Xbox-tilaus, jota haluat muuttaa, ja valitse Muuta maksutapaa.
  1. Valitse uusi maksutapa luettelosta tai valitse Lisää uusi maksutapa ja toimi ohjeiden mukaan.

Lapsen Xbox-tilauksen maksutavan päivittämisen jälkeen voit poistaa maksutavan, jota et enää halua käyttää.

Lisätietoja lapsen Microsoft-tilin ja tilausten maksutapojen hallinnasta

Jos haluat lisätä, muuttaa tai päivittää lapsen Microsoft-tiliin liittyvän maksutavan, jota ei ole liitetty Xbox-tilaukseen, siirry ohjeaiheeseen Luottokorttien ja muiden maksutapojen lisääminen, päivittäminen tai poistaminen ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.

Jos haluat käyttää valmiiksi maksettua tilauskoodia tilauksen uusimisen sijaan, voit lunastaa valmiiksi maksetun koodin verkossa. Sinun on silti peruutettava lapsen nykyinen Xbox-tilaus, jotta uusintamaksuja ei peritä.

Jos lapsen Xbox-tilaus on myöhässä, maksua ei voi suorittaa lisäämällä valmiiksi maksettua tilauskoodia. Sinun on maksettava myöhässä olevat maksut ennen valmiiksi maksetun koodin lunastamista.

Jos haluat estää lasta tekemästä luvattomia ostoksia, perehdy ohjeaiheeseen Lasten luvattomien ostosten estäminen Xbox Onessa.