Muun kuin Xbox-tilauksen maksutapojen hallinta Xbox 360:ssä

Voit hallita muun kuin Xbox-tilauksen (esimerkiksi sovellustilausten) maksutapoja Xbox 360 -konsolilla. Tällä sivulla näytetään, kuinka voit lisätä uuden maksutavan, muuttaa aiemmin lisättyä maksutapaa tai poistaa vanhan maksutavan.

Maksutavat ovat seuraavat:

• Luottokortit
  • Valmiiksi maksetut kortit
  • Pankkikortit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla)
  • PayPal-tilit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla; lisätietoja on ohjeaiheessa PayPalin käyttäminen Microsoft-tilin kanssa)
  • Suoraveloitus (vain Saksa)

Jos käytät Microsoft-tililtäsi vain Xbox Live -palvelua eikä sinulla ole Xbox-tilauksia, joihin kuuluvat muun muassa Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access ja The Elder Scrolls Online, toimi tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Muussa tapauksessa löydät ohjeet seuraavilta sivuilta:

Jos hallittava maksutapa liittyy lapsen Xbox-tilaukseen, perehdy ohjeaiheeseen Lapsen Xbox-tilauksen hallinta.

Aiheet

Uuden maksutavan lisääminen Xbox 360:ssä

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit lisätä maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Voit lisätä Microsoft-tiliisi uuden maksutavan seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
Xbox 360 -konsolin Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja) -näyttö.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse Add Credit Card (Lisää luottokortti) ja anna luottokorttisi tiedot.
    • Jos haluat käyttää PayPal-tiliä, valitse Add PayPal (Lisää PayPal).
    • Jos haluat lisätä suoraveloitustilin, valitse Direct Debit (Suoraveloitus) (vain Saksassa).

Maksutavan vaihtaminen Xbox 360:ssä

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit vaihtaa maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Voit vaihtaa Microsoft-tilisi maksutavan seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten Account Management (Tilin hallinta).
  3. Valitse Account Management (Tilin hallinta) -sivulta Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
Xbox 360 -konsolin Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja) -näyttö.
  1. Vieritä oikealle Your Memberships (Omat jäsenyydet) -kohtaan ja valitse sitten päivitettävä jäsenyys.
  2. Valitse Change Payment Options (Muuta maksutapoja).
  3. Huomautus Jos tämä vaihtoehto on himmennetty, sinun on ehkä valittava Modify Membership (Muokkaa jäsenyyttä) tilauksen valitsemista varten tai siirryttävä ohjeaiheeseen Microsoft-tilin maksutavan muuttaminen, valittava näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa ja toimittava sitten ohjeiden mukaan.

4. Valitse uusi maksutapa ja sitten OK.

Maksutavan poistaminen Xbox 360:ssä

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit poistaa maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Voit poistaa maksutavan Microsoft-tililtäsi seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
Xbox 360 -konsolin settings (Asetukset) -välilehden Account (Tili) -näyttö.
  1. Valitse Manage Payment Options (Hallitse maksutapoja).
  2. Valitse Remove Payment Option (Poista maksutapa).
  3. Valitse poistettava maksutapa.