Muun kuin Xbox-tilauksen maksutapojen hallinta Xbox Onessa

Voit hallita muiden kuin Xbox-tilausten, esimerkiksi sovellustilausten, maksutapoja Xbox One -konsolilla. Tällä sivulla kuvataan Microsoft-tilin maksutapojen lisäämistä, poistamista ja päivittämistä.

Jos käyttämäsi maksutapa on vanhentunut tai se ei enää ole voimassa, sinun on päivitettävä se.

Maksutavat ovat seuraavat:

• Luottokortit
  • Valmiiksi maksetut kortit
  • Pankkikortit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla)
  • PayPal-tilit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla; lisätietoja on ohjeaiheessa PayPalin käyttäminen Microsoft-tilin kanssa)
  • Suoraveloitus (vain Saksa)

Jos käytät Microsoft-tililtäsi vain Xbox Live -palvelua eikä sinulla ole Xbox-tilauksia, joihin kuuluvat muun muassa Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access ja The Elder Scrolls Online, toimi tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Perehdy muussa tapauksessa ohjeaiheeseen Xbox-tilauksen maksutavan vaihtaminen.

Jos hallittava maksutapa liittyy lapsen Xbox-tilaukseen, perehdy ohjeaiheeseen Lapsen Xbox-tilauksen hallinta.

Tällä sivulla

Uuden maksutavan lisääminen Xbox Onessa

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit lisätä maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Voit lisätä Microsoft-tiliisi uuden maksutavan seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliin, joka liittyy lisättävään maksutapaan.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Tili-kohdassa  Maksaminen ja laskutus.
  6. Valitse Lisää luottokortti tai Lisää PayPal.
  7. Anna luottokortin tai PayPal-tilin tiedot noudattamalla ohjeita. Kun olet valmis, maksutapa lisätään Microsoft-tiliisi, ja se on valmiina käyttöön.

Maksutavan päivittäminen Xbox Onessa

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit päivittää maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Jos käyttämäsi maksutapa on vanhentunut tai se ei enää ole voimassa, sinun on päivitettävä se. Voit päivittää maksutavan seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliin, joka liittyy päivitettävään maksutapaan.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Tili-kohdassa  Maksaminen ja laskutus.
  6. Vieritä oikealle päivitettävän maksutavan kohdalle ja valitse Muokkaa.
  7. Päivitä maksutavan tiedot ja valitse Tallenna tiedot.

Maksutavan poistaminen Xbox Onessa

Huomautus Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit poistaa maksutavan, joka ei liity Xbox-tilaukseen.

Jos käyttämäsi maksutapa on vanhentunut tai se ei enää ole voimassa ja haluat poistaa sen Microsoft-tililtäsi, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliin, joka liittyy poistettavaan maksutapaan.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Tili-kohdassa  Maksaminen ja laskutus.
  6. Vieritä oikealle poistettavan maksutavan kohdalle ja valitse Poista.
  7. Valitse Poista uudelleen, jolla vahvistat, että haluat poistaa tämän maksutavan.