Xbox-tilauksen maksu hylättiin

Jos saat ilmoituksen, että Xbox-tilauksen maksuyritys hylättiin maksamattoman laskun vuoksi, sinun on maksettava maksamaton lasku, ennen kuin voit uudistaa tilauksen.

Huomautus Jos Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus, perehdy ohjeaiheeseen Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus.

Jos Xbox-tilaukseesi liittyvä maksutapasi on vanhentunut tai se ei kelpaa, se on vaihdettava, ennen kuin voit maksaa maksamattoman laskun ja uudistaa tilauksen. Voit vaihtaa tilauksesi maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Next charge (Seuraava maksu) -kohdasta Pay now (Maksa nyt) sen tilauksen kohdalla, jonka maksu on myöhässä.
  1. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.

1. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.