Laskutuksen yhteystietojen päivittäminen Xbox 360:llä

Jos olet muuttanut uuteen osoitteeseen tai vaihtanut puhelinnumeroa, Microsoft-tilin laskutustiedot on päivitettävä. Nimen, kotiosoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen päivittäminen käy helposti Xbox 360 -konsolilla.

Huomautus Jos sinun on muutettava luottokortin numeroa, kortissa näkyvää nimeä tai kortin laskutusosoitetta Xbox 360 -konsolilla, lisätietoja on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta Xbox 360:llä.

1. Kirjaudu sisään sen tilin Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka tietoja haluat päivittää.
  2. Valitse Xbox-käyttöliittymässä settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  1. Valitse Hallitse maksutapoja.
  2. Valitse Update Payment Option (Päivitä maksutapaa).
  1. Valitse päivitettävä maksutapa ja päivitä sitten tiedot tarvittavalla tavalla. Valitse sitten Next (Seuraava).
  2. Päivitä laskutustiedot tarvittavalla tavalla ja valitse sitten Done (Valmis).
  3. Valitse maksutietojen päivityksen vahvistusnäytössä OK.