PayPalin käyttäminen Microsoft-tilin kanssa

Joissakin maissa ja alueilla voit käyttää PayPalia maksutapana, kun ostat Xbox Live Gold -tilauksia ja sisältöä, kuten pelejä, sovelluksia, musiikkia, HD-videoita ja TV-ohjelmia, Xbox 360 -konsolilla, Xbox One -konsolilla ja Xbox.comissa.

Aiheet

Maat ja alueet, joissa PayPal käy maksutavaksi

Pyrimme lisäämään PayPalin käytettävyyttä. Voit tällä hetkellä käyttää PayPalia Microsoft-tilisi kanssa seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla:

•    Alankomaat
•    Australia
•    Belgia
•    Espanja
•    Hongkong
•    Irlanti
•    Iso-Britannia
•    Italia
•    Itävalta
•    Kanada
•    Meksiko
•    Norja
•    Portugali
•    Puola
•    Ranska
•    Ruotsi
•    Saksa
•    Singapore
•    Sveitsi
•    Sveitsi
•    Tanska
•    Yhdysvallat

PayPalin lisääminen tai poistaminen tilistä

Tietokone: Perehdy ohjeaiheeseen Luottokorttien ja muiden maksutapojen lisääminen, päivittäminen tai poistaminen ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Xbox One: Perehdy ohjeaiheeseen Muun kuin Xbox-tilauksen maksutapojen hallinta Xbox Onessa.

Xbox 360: perehdy ohjeaiheeseen Muun kuin Xbox-tilauksen maksutapojen hallinta Xbox 360:ssä.

Tarkastele PayPal-ostohistoriaa

Näet PayPal-tapahtumat Xbox-ostohistoriassa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-ostohistorian tarkistaminen. Voit tarkistaa PayPal-tapahtumat myös osoitteesta PayPal.com.

Tuetun PayPal-tilin lisääminen

Voit käyttää vain sellaisia PayPal-tilejä, joiden rahoituslähteenä on luottokortti tai vahvistettu pankkitili. Jos haluat käyttää PayPalia Microsoft-tilisi kanssa, varmista, että PayPal-tililläsi käytetään hyväksyttyä rahoituslähdettä, tai kokeile toista PayPal-tiliä.

Huomautus Jos saat virheen, jonka tilakoodi on 8382025C, PayPal-tiliä, jota yrität lisätä, ei tueta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Virhe 8382025C ilmenee, kun ostat sisältöä PayPalin avulla Xbox 360:llä.