Pelin aktivointi- ja tunnusavainten löytäminen täyttä pelin latausta varten

Yleiskuvaus

Kun ostat ja lataat pelin Games for Windows – Kauppapaikan kautta, pelin avaimet tallennetaan Games for Windows – Kauppapaikan asiakasohjelmaan. Pelin avaimiin kuuluvat pelin aktivointitunnus ja LIVE-käyttötunnus. Jos sinun on asennettava peli uudelleen ja sinulta kysytään avaimia tai tunnuksia, saat ne Games for Windows – Kauppapaikka -asiakasohjelmasta. Tällä sivulla kerrotaan, miten se tapahtuu.

Tunnusten löytäminen

1. Käynnistä Games for Windows – Kauppapaikka -asiakasohjelma tietokoneessa. Voit tehdä tämän valitsemalla Käynnistä, osoittamalla kohtaa Kaikki ohjelmat, osoittamalla kohtaa Games for Windows – Kauppapaikka ja valitsemalla sitten Games for Windows – Kauppapaikka. Jos et löydä tätä kohdetta, siirry kansioon C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client ja kaksoisnapsauta tiedostoa GFWLClient.
    Huomautus Jos asiakasohjelma ei avaudu, napsauta GFWLClient-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
  2. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi (entinen Windows Live ID) ja salasanaasi.
  3. Valitse yläosan siirtymispalkissa All Downloads (Kaikki lataukset).
  4. Valitse vasemmassa siirtymispalkissa Full Games (Kokonaiset pelit).
  5. Etsi ja valitse täysi pelilataus, jolle haluat pelin aktivointiavaimen tai LIVE-käyttötunnuksen.
  6. Napsauta peliä pelitietojen kohdassa ja laajenna sitten View Game Keys (Näytä peliavaimet) -kohta.
    Pelin aktivointitunnus ja LIVE-käyttötunnus tulevat näkyviin.
picture
Huomautuksia
  • Jotta voit aktivoida pelin ennen asennusta, sinulla on oltava pelin aktivointitunnus.
  • Kun peli on asennettu, tarvitset LIVE-käyttötunnuksen sen pelaamiseen sekä yhteyden muodostamiseen LIVE-palveluun.
  • Kullekin Games for Windows – LIVE Kauppapaikan kautta Games for Windows – LIVE -asiakasohjelman avulla hankkimallesi pelille on käytettävissä View Game Keys (Näytä peliavaimet) -toiminto. Tämä toiminto tallentaa pelin aktivointitunnuksen ja LIVE-käyttötunnuksen, jotta ne ovat helposti saatavilla, jos tarvitset niitä.