Valmiiksi maksettujen korttien tai kampanjakoodien lunastaminen Windows Phone 8:ssa

Valmiiksi maksettuja kortteja ja kampanjakoodeja voi lunastaa Windows Phone 8:ssa elokuvien, TV-ohjelmien ja muiden erikoistarjousten maksamiseksi.

Kuva valmiiksi maksetun kortin kääntöpuolesta, josta näet, mistä löydät 25-numeroisen koodin.

Voit lunastaa valmiiksi maksetut kortit ja koodit seuraavasti:

1. Napauta Xbox Video -ruutua (joissakin puhelimissa Video-ruutua) tai sovellusluettelossa Xbox Video -ruutua (Video-ruutua).
  2. Valitse missä tahansa ruudussa Lisää (ellipsikuvake) ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Lunasta koodi.
  4. Puhelimessasi avautuu verkkosivu. Kirjaudu tarvittaessa sisään ja napauta Lunasta.

Huomautus Turvallisuussyistä sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi.

5. Valitse Lunasta.
  6. Anna 25-numeroinen koodi ja valitse Lunasta.