Valmiiksi maksettujen korttien tai kampanjakoodien lunastaminen Windows Phone 8:ssa

Yleiskuvaus

Valmiiksi maksettuja kortteja ja kampanjakoodeja voi lunastaa Windows Phone 8:ssa elokuvien, TV-ohjelmien ja muiden erikoistarjousten maksamiseksi.

picture

Lunasta kortteja ja koodeja seuraavasti:

1. Napauta Xbox Video -ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Xbox Video.
  2. Valitse missä tahansa ruudussa Lisää (ellipsikuvake) ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Lunasta koodi.
  4. Puhelimessasi avautuu verkkosivu. Kirjaudu tarvittaessa sisään ja napauta Lunasta.
  5. Huomautus Turvallisuussyistä sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi.

6. Anna 25-numeroinen koodi ja napauta Vahvista.