Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää jäsenyyttäsi. Saat myös tietää, kuinka voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon.

Valmiiksi maksettu koodi on yleensä kortti, jonka takana on 25-merkkinen koodi. Voit ostaa kortteja jälleenmyyjältä tai vaikkapa saada niitä lahjaksi. Valmiiksi maksetulla koodilla voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia. Voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja konsolilla tai tietokoneella.

picture

Huomautus Jos sinulla on Xbox 360 Entertainment For All Plan -sopimus (vain Yhdysvalloissa), et voi ”pinota” eli yhdistää valmiiksi maksettuja tilauksia sopimusaikana. Jos peruutat tilauksen ennen kuin kaksi vuotta on kulunut umpeen, sinulta veloitetaan keskeytysmaksu ja mahdolliset verot.

Ratkaisut

Vaiheet tietokoneella: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

Tietokoneella voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja: Xbox-lahjakortit, Xbox Live Gold -kortit ja Xbox Music Pass -kortit. Niiden arvo siirretään tilillesi välittömästi. Toimi näin:

1. Siirry tietokoneella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse Vahvista.
picture

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Kauppa.
  2. Valitse Luokat-kohdasta Pelit.
picture
  1. Valitse Käytä koodi. Voit myös sanoa ”Xbox, käytä koodia”.
picture
  1. Kirjaudu pyydettäessä sisään.
  2. Jos valmiiksi maksettu koodi on QR-koodi, pidä sitä Kinect-sensorin edessä.
picture

Muussa tapauksessa valitse Tai syötä 25-merkkinen koodi ja syötä koodisi.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen tiliä, jolle haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Valmis.
  2. Vahvista lunastus valitsemalla Kyllä, kun niin kehotetaan tekemään.