Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää tilauksiasi. Saat myös tietää, kuinka voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon.

Valmiiksi maksettu koodi on yleensä jälleenmyyjältä ostetun kortin taakse painettu 25-merkkinen koodi. Valmiiksi maksetulla koodilla voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia. Voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja konsolilla tai tietokoneella.

Tällä sivulla

Vaiheet verkossa: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

Verkkoselaimen kautta voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Xbox-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -kortteja. Niiden arvo siirretään tilillesi välittömästi. Toimi näin:

1. Siirry verkkoselaimella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Vahvista.

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Kauppa.
  2. Valitse Pelit-kohdasta Selaa kaikkia pelejä.
  1. Valitse Käytä koodi. Voit myös sanoa ”Xbox, käytä koodia”.
  1. Kirjaudu pyydettäessä sisään.
  2. Voit lunastaa koodin seuraavilla tavoilla:
  • QR-koodit: Jos käytät QR-koodia, pidä sitä niin, että Kinect-sensori voi skannata sen. Jos Kinect ei pysty lukemaan koodia, lisätietoja on Xbox Onen Kinect-sensorin ratkaisussa.
  • 25-merkkiset koodit:
  1. Jos sinulla ei ole QR-koodia tai se ei skannaudu oikein, valitse Syötä 25-merkkinen koodi.
  2. Kirjoita 25-merkkinen koodi näyttönäppäimistön avulla. Järjestelmä täyttää koodin väliviivat automaattisesti.
  3. Kun koodi on lunastettu, saat vahvistusviestin.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen tiliä, jolle haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  2. Vahvista lunastus valitsemalla Yes (Kyllä), kun niin kehotetaan tekemään.