Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja Xbox-koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää Xbox-tilauksiasi.

Valmiiksi maksetut Xbox-koodit ovat 25 merkkiä pitkiä ja niissä on sekä numeroita että kirjaimia. Koodeissa on viisi viiden merkin sarjaa, jotka on painettu jälleenmyyjältä ostettuun korttiin.

Voit lunastaa valmiiksi maksettuja Xbox-koodeja konsolilla tai tietokoneella.

Video: Valmiiksi maksetun koodin käyttäminen Xbox Onessa

Katso video Valmiiksi maksetun koodin käyttäminen Xbox OnessaHuomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tällä sivulla

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen selaimella

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää tai aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Verkkoselaimen kautta voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Microsoft-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -tilauskortteja, ja käyttää niitä välittömästi. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Vahvista.

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Xbox One -konsolilla

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää tai aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Xbox One -konsolilla voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, kuten Microsoft-lahjakortteja ja Xbox Live Gold -tilauskortteja, ja käyttää niitä välittömästi. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Kauppa.
  2. Valitse Pelit-kohdassa Käytä koodi.
  3. Anna valmiiksi maksettu Xbox-koodi jollakin seuraavista tavoista:
    • QR-koodit: Jos käytät QR-koodia, pidä sitä niin, että Kinect-sensori voi skannata sen. Jos Kinect ei pysty lukemaan koodia, lisätietoja on Xbox Onen Kinect-sensorin ratkaisussa.
    • 25-merkkiset koodit:
      1. Jos sinulla ei ole QR-koodia tai se ei skannaudu oikein, valitse Tai syötä 25-merkkinen koodi.
      2. Kirjoita 25-merkkinen koodi näyttönäppäimistön avulla Anna koodi -näytössä ja valitse sitten Syötä. Järjestelmä täyttää koodin väliviivat automaattisesti.
      3. Valitse Vahvista.

Kun koodi on lunastettu, saat vahvistusviestin.

Valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Xbox 360 -konsolilla

Huomautus Valmiiksi maksettuja koodeja ei voi käyttää tai aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

1. Kirjaudu sisään siihen Microsoft-tiliin, jolla haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  3. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  2. Vahvista lunastus valitsemalla Yes (Kyllä), kun niin kehotetaan tekemään.