Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää jäsenyyttäsi. Saat myös tietää, kuinka voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon.

Valmiiksi maksettu koodi on yleensä kortti, jonka takana on 25-merkkinen koodi. Voit ostaa kortteja jälleenmyyjältä tai vaikkapa saada niitä lahjaksi. Valmiiksi maksetulla koodilla voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia. Voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja konsolilla tai tietokoneella.

picture

Tällä sivulla

Tämä sivu sisältää seuraavat ohjeaiheet:

Vaiheet tietokoneella: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

Tietokoneella voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja: Xbox-lahjakortit, Xbox Live Gold -kortit ja Xbox Music Pass -kortit. Niiden arvo siirretään tilillesi välittömästi. Toimi näin:

1. Siirry tietokoneella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse Vahvista.
picture

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Siirry Games (Pelit) -osaan ja valitse Use a code (Käytä koodia). Voit myös sanoa ”Xbox, use code” (Xbox, käytä koodia).
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään.
  3. Jos käytät QR-koodia, pidä sitä Kinect-sensorin edessä.
picture
    Jos sinulla ei ole QR-koodia, valitse Or enter the 25 character code (Tai syötä 25-merkkinen koodi) ja syötä koodisi.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Lunasta valmiiksi maksettu koodi

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen tiliä, jolle haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  2. Vahvista lunastus valitsemalla Yes (Kyllä), kun niin kehotetaan tekemään.

Ohjeet valmiiksi maksetun koodin lunastamiseen ladattavan pelin maksamiseksi näet myös seuraavasta videosta.

Ladattavan pelin koodin lunastaminen