Xbox-lahjakorttien, Xbox Live Gold -jäsenyyksien ja Pass-tilausten ostaminen ja lunastaminen tilillä

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja, jotta voit tehdä Xbox-ostoksia ja pidentää jäsenyyttäsi. Saat myös tietää, kuinka voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon.

Valmiiksi maksettu koodi on yleensä kortti, jonka takana on 25-merkkinen koodi. Voit ostaa kortteja jälleenmyyjältä tai vaikkapa saada niitä lahjaksi. Valmiiksi maksetulla koodilla voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia. Voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja konsolilla tai tietokoneella.

Seuraavassa on luettelo Xbox-sisällön ostamiseen käytettävien valmiiksi maksettujen koodien tyypeistä sekä niillä ostettavan sisällön tyypeistä.

Valmiiksi maksettujen koodien tyypit

• Xbox-lahjakortit: Lahjakortin voi ostaa jälleenmyyjän liikkeestä tai verkkokaupasta, ja se lisätään Microsoft-tiliisi tulevia Xbox-ostoja varten. Niitä voi antaa myös lahjaksi.
  • Xbox Live Gold -jäsenyys: Tämäntyyppisellä valmiiksi maksetulla koodilla voi lunastaa itselleen Xbox Live Gold -jäsenyyden.
  • Xbox Music Pass -kortti: Tämäntyyppisellä valmiiksi maksetulla koodilla voi lunastaa itselleen Xbox Music Pass -tilauksen.
  • Muut valmiiksi maksetut koodit: Xbox-lahjakorttien, Microsoft Points -pisteiden ja Xbox Live Gold -korttien lisäksi on olemassa myös muuntyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, joilla voi hankkia tietynlaista sisältöä, kuten pelejä, sovellussisältöä, Xbox Music -sisältöä ja Xbox Live -sisältöä.
  • Microsoft Points -pisteet: Osana seuraavaa Xbox 360 -järjestelmäpäivitystä Microsoft Points -pisteet jäävät eläkkeelle ja Xbox-ostotapahtumissa aletaan käyttää niiden sijaan paikallista valuuttaa. Jälleenmyyjiltä ostamasi Microsoft Points -kortit ovat lunastettavissa konsolissa ja Xbox.comissa, kunnes toisin ilmoitetaan. Microsoftin suunnitelmissa ei ole lakata hyväksymästä aiemmin ostettuja Microsoft Points -kortteja ja -koodeja. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin siirtyminen paikalliseen valuuttaan.

Valmiiksi maksettuja koodeja lunastamalla ostettava sisältö

• Xbox Live Gold -jäsenyydet
  • Xbox Live -sisältö, kuten peli- ja sovellussisältö
  • Xbox Music Pass

Aiheet

Valmiiksi maksettujen koodien lunastaminen konsolissa

Konsolissa voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja: Xbox-lahjakortit, Xbox Music Pass -tilaukset, Xbox Live Gold -jäsenyydet sekä pelien, elokuvien ja muun sisällön valmiiksi maksetut koodit.

Kaikki koodit lunastetaan samalla tavalla, mutta lunastamisen vaikutukset tiliin riippuvat valmiiksi maksetun koodin tyypistä. Lisätietoja erityyppisten valmiiksi maksettujen koodien vaikutuksesta tiliin on ohjeaiheessa Valmiiksi maksettujen koodien vaikutus tiliin.

Huomautus Kun lunastat Xbox-lahjakortin, sen arvo siirretään suoraan Microsoft-tilillesi paikallisessa valuutassa. Jos lunastat 25 euron lahjakortin, sama summa siirretään Microsoft-tilillesi. Ohjeet tilin saldon tarkistamiseen ovat tämän artikkelin lopussa kohdassa Microsoft-tilin saldon tarkistaminen.

Näin lunastat valmiiksi maksetun koodin konsolissa:

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen tiliä, jolle haluat käyttää valmiiksi maksettua koodia.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
picture
  1. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Done (Valmis).
  2. Vahvista lunastus valitsemalla Yes (Kyllä), kun niin kehotetaan tekemään.

Ohjeet valmiiksi maksetun koodin lunastamiseen ladattavan pelin maksamiseksi näet myös seuraavasta videosta.

Valmiiksi maksettujen koodien lunastaminen tietokoneella

Tietokoneella voit lunastaa kaikentyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja: Xbox-lahjakortit, Xbox Live Gold -kortit ja Xbox Music Pass -kortit. Niiden arvo siirretään tilillesi välittömästi. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Xbox.comissa
  1. Siirry tietokoneella Lunasta koodi -sivulle ja kirjaudu käyttäen Microsoft-tiliäsi.
  2. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Lunasta koodi.

Huomautus Kun lunastat Xbox-lahjakortin, sen arvo siirretään suoraan Microsoft-tilillesi paikallisessa valuutassa. Jos lunastat 25 euron lahjakortin, sama summa siirretään Microsoft-tilillesi. Ohjeet tilin saldon tarkistamiseen ovat tämän artikkelin lopussa kohdassa Microsoft-tilin saldon tarkistaminen.

Valmiiksi maksettujen koodien vaikutus tiliin

• Kun lunastat Xbox-lahjakortin koodin: lahjakortin arvo lisätään Microsoft-tilillesi.
  • Kun lunastat Xbox Live Gold -jäsenyyden koodin: tilillesi lisätään Xbox Live Gold -jäsenyys tai olemassa olevaa jäsenyyttä jatketaan.
  • Kun lunastat Xbox Music Pass -tilauksen koodin: Xbox Music Pass -tilaus lisätään tilillesi.
  • Kun lunastat Microsoft Points -pisteiden koodin: Microsoft Points -pisteet lisätään tilillesi.
    Huomautus
    Osana seuraavaa Xbox 360 -järjestelmäpäivitystä Microsoft Points -pisteet jäävät eläkkeelle ja Xbox-ostotapahtumissa aletaan käyttää niiden sijaan paikallista valuuttaa. Jälleenmyyjiltä ostamasi Microsoft Points -kortit ovat lunastettavissa konsolissa ja Xbox.comissa, kunnes toisin ilmoitetaan. Microsoftin suunnitelmissa ei ole lakata hyväksymästä aiemmin ostettuja Microsoft Points -kortteja ja -koodeja. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin siirtyminen paikalliseen valuuttaan.

Kun lunastat Xbox Live -sisällön koodin: sisältö lisätään tilillesi ja sen lataaminen aloitetaan.

Check your Microsoft account balance

Microsoft-tilin saldon ja ostohistorian tarkistaminen:

1. Siirry Microsoft-tilisi sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Kirjautumisen jälkeen sinulta pyydetään koodia, jonka saat sähköpostiisi. Tällä koodilla todistat henkilöllisyytesi. Lisätietoja henkilöllisyyden varmennuksen määrittämisestä on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.

Näet tilisi saldon, kun valitset Microsoft-tilin etusivulla Maksutavat.