Valmiiksi maksettujen koodien ja Microsoft Points -pisteiden ostaminen ja lunastaminen Zune-ohjelmistossa

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ostaa ja lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja ja Microsoft Points -pisteitä, jotta voit tehdä Zune-ostoksia Zune musiikki + video -ohjelmistossa tai Xbox Livessä.

Mitä eroa on valmiiksi maksetuilla koodeilla ja Microsoft Points -pisteillä?

Valmiiksi maksettu koodi ostetaan jälleenmyyjältä, eikä siihen tarvita luottokorttia. Kun sinulla on valmiiksi maksettu koodi, voit lunastaa sillä itsellesi Microsoft Points -pisteitä ja ostaa niillä tuotteita ja palveluja Xbox Livestä tai Zune-kauppapaikasta.

Microsoft Points -pisteet ovat Zunessa ja Xbox Livessä käytettävä valuutta. Voit ostaa Microsoft Points -pisteitä suoraan Zune-ohjelmistossa tai Xbox.comissa luottokortilla.

Tietoja valmiiksi maksetuista koodeista

Voit lunastaa valmiiksi maksettuja koodeja Zune-ohjelmistossa tai Xbox.com-sivustossa. Koodeilla voit hankkia seuraavaa:

• Zune-kauppapaikan sisältöä (musiikkia, videoita, podcasteja)
  • Microsoft Points -pisteitä

Valmiiksi maksetut koodit toimivat prepaid-liittymän tapaan. Siitä on seuraavia etuja:

• Kun ostat pisteitä jälleenmyyjältä, sinun ei tarvitse tallentaa luottokorttitietojasi verkkoon. Omistat sisällön, jonka ostat pisteillä.
  • Voit kopioida musiikkia ja musiikkivideoita CD:lle tai DVD:lle, jos olet ostanut ne Microsoft Points -pisteillä.

Poikkeus Et voi kopioida "lataa omaksi" -tyyppisiä TV-ohjelmia CD:lle tai DVD:lle.

Valmiiksi maksetun koodin hankkiminen

Voit ostaa valmiiksi maksetun koodin jälleenmyyjältä tai saada sellaisen lahjaksi niin kuin lahjakortin.

Lunasta valmiiksi maksettu koodi tietokoneella

Voit lunastaa eri tyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja ja ottaa ne käyttöön tilillesi heti. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Zune-ohjelmistossa
    1. Käynnistä Zune musiikki + video -ohjelmisto ja valitse näytön yläreunasta Asetukset.
    2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tili.
    3. Valitse lunasta koodi Microsoft Points -pisteet -kohdassa ja anna koodi.
  • Xbox.comissa
    1. Siirry selaimella Lunasta koodi -sivulle ja kirjaudu käyttäen Microsoft-tiliäsi.
    2. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse sitten Lunasta koodi.

Microsoft Points -pisteiden ostaminen

Voit ostaa pisteitä luottokortilla Zune-ohjelmistossa tai Xbox.comissa. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Zune-ohjelmistossa
    1. Käynnistä Zune-ohjelmisto ja valitse näytön yläosassa Asetukset.
    2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tili, valitse näytön keskiosan Osta Microsoft Points -pisteitä -valinta ja suorita osto loppuun.
  • Xbox.comissa
    1. Siirry selaimella Xboxin Oma tili -sivulle. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi (entinen Windows Live ID).
    2. Valitse Microsoft Points -osiossa Lisää pisteitä ja suorita osto loppuun. Saatat joutua antamaan Microsoft-tilisi salasanan uudelleen.

Microsoft Points -saldo

Voit tarkistaa Microsoft Points -pisteiden saldon ja ostohistorian seuraavasti:

• Zune-ohjelmistossa
    1. Käynnistä Zune-ohjelmisto ja valitse näytön yläosassa Asetukset.
    2. Valitse Tili. Microsoft Points -pisteiden saldo näkyy Henkilökohtaiset tiedot -kohdan alla.
  • Xbox.comissa
    1. Siirry Microsoft-tilisi sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Kirjautumisen jälkeen sinulta pyydetään koodia, jonka saat sähköpostiisi. Tällä koodilla todistat henkilöllisyytesi. Lisätietoja henkilöllisyyden varmennuksen määrittämisestä on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.
    3. Valitse Microsoft-tilin etusivulla Maksutapojen hallinta, niin näet oman pistesaldosi.

Näet Microsoft Points -saldosi sisäänkirjautumisen jälkeen jokaisen Xbox.com-sivun yläreunassa sekä Xboxin Oma tili -sivulla.

Microsoft Points -pisteissä on käytössä seuraavat rajat:

• Voit käyttää päivässä korkeintaan 20 000 pistettä (arvoltaan 240 euroa).
  • Voit ostaa sisältöä korkeintaan 10 000 pisteellä (arvoltaan 120 euroa) 24 tunnin jakson aikana.
  • Tilillä voi olla kerrallaan korkeintaan 76 000 pistettä (arvoltaan 912 euroa).