Tietoja lahjakorteista ja valmiiksi maksetuista koodeista

Video: Valmiiksi maksetun koodin käyttäminen Xbox Onessa

Katso video Valmiiksi maksetun koodin käyttäminen Xbox Onessa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Microsoft tarjoaa lahjakortteja ja valmiiksi maksettuja kortteja eri palveluihin. Tällä sivulla on tietoja erityyppisistä valmiiksi maksetuista koodeista ja lahjakorteista, joilla voit ostaa Xbox-sisältöä, koodeilla ostettavasta sisällöstä ja siitä, miten erityyppiset valmiiksi maksetut koodit vaikuttavat Microsoft-tiliisi.

Jos haluat tietää, miten voit lunastaa lahjakortin tai valmiiksi maksetun koodin, perehdy artikkeliin Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen.

Lisätietoja Xbox-kokeilujäsenyyden valmiiksi maksetuista koodeista on artikkelissa Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyden hankkiminen.

Lisätietoja Microsoft-lahjakorteista ja ennakkoon maksetuista korteista on artikkelissa Tietoja lahjakorteista.

Tällä sivulla

Xbox-lahjakortti

Mitä voin ostaa Xbox-lahjakortilla?

Xbox-lahjakortit sopivat erinomaisesti uusimpien pelien ja muun viihteen hankkimiseen Xbox-kaupasta. Lunastettuasi Xbox-lahjakortin Microsoft-tilillesi voit ostaa sillä muun muassa uusia pelejä, karttapaketteja, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia ja sovelluksia lahjakortit hyväksyvistä Microsoftin verkkokaupoista, kuten Windows- ja Windows Phone ‑kaupoista.

Huomautuksia

• Xbox-lahjakortilla ei voi ostaa Xbox Live Gold ‑tilausta tai muita tilauspalveluita suoraan.
  • Xbox-lahjakortilla ei voi ostaa sisältöä Xbox 360:n Markkinapaikalta tai Xbox 360 ‑sisältöä Xbox Onella.
  • Varmista Xbox-lahjakorttia ostaessasi, että käyttämäsi valuutta vastaa vastaanottajan laskutustilin valuuttaa. Muussa tapauksessa vastaanottaja ei voi lunastaa lahjakorttia.
  • Jos lunastat Xbox-lahjakortin maassa, joka ei vastaa laskutustiliisi liittyvää maata, et voi käyttää kyseisiä varoja.
  • Microsoft-tililläsi olevia varoja ei voi siirtää Xbox-lahjakortin lunastamisen jälkeen.
  • Microsoft-tilillä olevilla varoilla ei voi ostaa fyysisiä tuotteita verkkokaupoista.

Windows-lahjakortti

Mitä voin ostaa Windows-lahjakortilla?

Windows-lahjakortit toimivat Xbox-lahjakorttien tapaan ja ne sopivat erinomaisesti uusimpien pelien, sovellusten ja muun viihteen hankkimiseen Windows-kaupasta. Lunastettuasi Windows-lahjakortin Microsoft-tilillesi voit ostaa sillä sisältöjä lahjakortit hyväksyvistä Microsoftin verkkokaupoista, kuten Windows Phone- ja Xbox-kaupoista.

Huomautuksia

• Windows-lahjakortilla ei voi ostaa Xbox Live Gold ‑tilausta tai muita tilauspalveluita suoraan.
  • Windows-lahjakortilla ei voi ostaa sisältöä Xbox 360:n Markkinapaikalta tai Xbox 360 ‑sisältöä Xbox Onella.
  • Varmista Windows-lahjakorttia ostaessasi, että käyttämäsi valuutta vastaa vastaanottajan laskutustilin valuuttaa. Muussa tapauksessa vastaanottaja ei voi lunastaa lahjakorttia.
  • Jos lunastat Windows-lahjakortin maassa, joka ei vastaa laskutustiliisi liittyvää maata, et voi käyttää kyseisiä varoja.
  • Microsoft-tililläsi olevia varoja ei voi siirtää Windows-lahjakortin lunastamisen jälkeen.
  • Microsoft-tilillä olevilla varoilla ei voi ostaa fyysisiä tuotteita verkkokaupoista.

Xbox Live Gold -tilauksen valmiiksi maksettu koodi

Mitä voin ostaa Xbox Live Gold -tilauksen valmiiksi maksetulla koodilla?

Xbox Live Gold -tilauksen valmiiksi maksetulla koodilla voi ostaa Xbox-konsoliin 1, 3 tai 12 kuukauden Xbox Live Gold -tilauksen. Tämäntyyppisellä valmiiksi maksetulla koodilla ei voi ostaa mitään muuta.

Muut valmiiksi maksetut koodit

Mitä voin ostaa muuntyyppisillä valmiiksi maksetuilla koodeilla?

Xbox-lahjakorttien, Windows-lahjakorttien ja Xbox Live Gold -tilausten valmiiksi maksettujen koodien lisäksi on olemassa myös muuntyyppisiä valmiiksi maksettuja koodeja, joilla voi hankkia tietynlaista sisältöä.

Esimerkkejä ovat EA Access Pass for Xbox One -latauskoodi, pelikohtaiset valmiiksi maksetut latauskoodit, tiettyjen pelien ladattavien sisältöjen koodit ja digitaalinen Groove Music Pass -koodi.

Näillä valmiiksi maksetuilla koodeilla voi ostaa vain halutun Xbox-tilauksen tai -sisällön. Tämäntyyppisellä valmiiksi maksetulla koodilla ei voi ostaa mitään muuta.

Microsoft Points -pisteet

Microsoft Points -pisteet poistettiin käytöstä elokuussa 2013. Xbox-ostokset tehdään nyt paikallisella valuutalla.* Jälleenmyyjiltä ostamasi Microsoft Points -kortit ovat lunastettavissa konsolissa ja Xbox.comissa, kunnes toisin ilmoitetaan. Microsoftin suunnitelmissa ei ole lakata hyväksymästä aiemmin ostettuja Microsoft Points -kortteja ja -koodeja. Lisätietoja on Microsoft-tilin paikalliseen valuuttaan siirtymiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

*Yhdistyneet arabiemiirikunnat käyttävät Yhdysvaltain dollareita.