Xbox Liven laskutus- ja ostohistorian tarkistaminen

Pikalinkki

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi Xbox Live -tapahtumahistorian tarkistamista varten.

Tapahtumien tarkastelu verkossa

Jos haluat tarkastella Xbox Live -ostohistoriaasi, sinun on annettava Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Jos sinulla ei ole näitä tietoja, katso ohjeet salasanan palauttamiseen kohdasta Unohtunut Microsoft-tilin salasana.

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi. Noudata annettuja ohjeita.
  2. Viisi viimeistä tapahtumaa näkyvät Tapahtumat-kohdassa.

picture
  1. Saat lisätietoja valitsemalla tapahtuman tai napsauttamalla Tapahtumat-kohdassa Lisää.
picture

Näet kaikki Microsoft-tiliisi liittyvät tapahtumat valitsemalla Laskutus-kohdassa Tarkastele kaikkia tapahtumia osoitteessa Commerce.Microsoft.com. Sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi.

Huomautus vain Yhdysvalloissa asuville asiakkaille Jos Xbox Live -jäsenyytesi on Xbox 360 Entertainment For All -tilaus (aiemmin kahden vuoden Xbox Live Gold -sopimus), et näe veloituksia verkossa. Saat sen sijaan kuukausittain Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on lueteltu kyseiseen tilaukseen liittyvät toistuvat maksut.

Luottokorttilaskussani näkyy veloitus, mutta en näe veloitusta, kun olen kirjautunut sisään. Miksi?

Jos sinulla on useampi Xbox Live -tili, saatat nähdä luottokorttilaskussasi veloituksia muiltakin tileiltä kuin siltä, johon olet kirjautunut. Luottokorttisi saattaa lisäksi olla liitetty toiseen Xbox-tiliin, kuten lapsen tiliin. Tarkista konsolistasi muut Xbox Live -profiilit ja kirjaudu sisään käyttämällä kyseisiin Xbox Live -profiileihin liittyvää Microsoft-tiliä. Jos et tiedä Microsoft-tiliä, saat ohjeita kohdasta Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.