Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Liven tilaus- ja tapahtumahistorian tarkistaminen

Xbox Liven tilaus- ja tapahtumahistorian tarkistaminen verkossa

Kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi voit tarkistaa Xbox Liven tilaustiedot ja tapahtumahistorian nopeasti verkkoselaimella. Näet tällöin viimeisimmät ostokset, muut tapahtumat ja Microsoft-tilisi nykyisen saldon.

Huomautus Jos haluat tarkastella Xbox Liven tilaus- tai tapahtumahistoriaa verkossa, sinun on annettava Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Jos et tiedä näitä, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.

Ostohistorian tarkasteleminen Xbox 360 -konsolilla

Voit nähdä tarkat tiedot ostoksista Xbox 360 -konsolilla. Toimi näin:

Huomautus Jos sinulla on useita tilejä tai haluat nähdä lapsesi ostohistorian, sinun on kirjauduttava erikseen jokaiseen profiiliin kyseisen tilin ostohistorian näkemiseksi.

1. Kirjaudu sisään sillä Xbox Live -pelaajatunnuksella, jonka ostohistorian haluat nähdä.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Account Management (Tilin hallinta) -sivun Your Billing Options (Omat laskutusasetukset) -osiossa Download History (Lataushistoria).

Ostohistoria on kohdassa Game purchase history (Peliostohistoria).

Tapahtumien tarkasteleminen verkkoselaimella

Voit tarkastella yksityiskohtaisia tapahtumatietoja verkossa tietokoneesta tai muusta Internetiä käyttävästä laitteesta. Toimi näin:

Huomautus Jos sinulla on useita konsoleita, et pysty tarkistamaan, mihin konsoliin sisällöt on ladattu. Jos haluat tarkistaa, mitkä sisällöt on ladattu tiettyyn Xbox 360 -konsoliin, siirry ohjeaiheeseen Xbox Live -lataushistorian näyttäminen tietokoneessa tai Xbox 360 -konsolissa.

• Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi. Toimi annettujen ohjeiden mukaan. Viisi viimeistä tapahtumaa näkyvät Laskutuksen yleiskatsaus -kohdassa.

Jos sinulla on useampi Xbox Live -tili, saatat nähdä luottokorttilaskussasi veloituksia muiltakin tileiltä kuin siltä, johon olet kirjautunut. Luottokorttisi saattaa lisäksi olla liitetty toiseen Xbox-tiliin, kuten lapsen tiliin. Tarkista konsolistasi muut Xbox Live -profiilit ja kirjaudu sisään käyttämällä kyseisiin profiileihin liittyvää Microsoft-tiliä.

Lisätietoja ladattujen sisältöjen luettelon tarkastelemisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -lataushistorian näyttäminen tietokoneessa tai Xbox 360 -konsolissa.

Huomautus vain Yhdysvalloissa asuville asiakkaille Jos Xbox Live -jäsenyytesi on Xbox 360 Entertainment For All -tilaus (aiemmin kahden vuoden Xbox Live Gold -sopimus), et näe veloituksia verkossa. Saat sen sijaan kuukausittain Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on lueteltu kyseiseen tilaukseen liittyvät toistuvat maksut.

Tilaustietojen näyttäminen

Jos haluat näyttää tietoja Xbox Live Gold- tai Music Pass -tilauksestasi tietokoneessa tai Internetiä käyttävässä laitteessa, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Sinua saatetaan pyytää antamaan suojauskoodi. Toimi annettujen ohjeiden mukaan.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.

Huomautus Lisätietoja automaattisen uusimisen poistamisesta käytöstä tai tilauksen peruuttamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen.