Xbox Music Pass -luottokorttien lisääminen, vaihtaminen tai poistaminen

Yleiskuvaus

Xbox Music Pass -tilaukseen (aiemmalta nimeltään Zune Music Pass) voi liittää yhden tai useampia luottokortteja. Näitä tilisi Maksutavat-sivulla hallittavia maksutapoja voidaan käyttää tuotteiden ostamiseen Music-kaupasta.

picture

Lisätietoja Xbox Music Pass -tilauksesta saat seuraavista ohjeartikkeleista:

Xbox Music Pass -tilaukseen liittyvien luottokorttien vaihtaminen

Voit liittää uuden luottokortin Xbox Music -tiliisi seuraavalla tavalla:

1. Siirry Microsoft-tilisi sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Huomautus Jos haluat käyttää tiliäsi Xbox Music -sovelluksesta, avaa sovellus, siirrä osoitin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan (tai sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa), napauta tai napsauta Asetukset, napauta tai napsauta Tili ja napauta tai napsauta sitten Hallitse maksutapoja.
picture
  1. Kirjautumisen jälkeen sinulta voidaan pyytää koodia, jonka saat sähköposti- tai tekstiviestinä (asetustesi mukaan). Tällä koodilla todistat henkilöllisyytesi. (Lisätietoja henkilöllisyyden varmennuksen määrittämisestä on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.)
  2. Valitse Hallitse maksutapoja.
  3. Napauta tai napsauta Lisää uusi luottokortti (painike on sivun alalaidassa).
  4. Kirjoita Lisää luottokortti -sivulle uuden luottokortin tiedot ja napauta tai napsauta sitten Tallenna.

Luottokortin poistaminen Xbox Music Pass -tilauksessa

Jos sinulla on kuukausittainen Xbox Music Pass -jäsenyys ja poistat luottokortin, Music Pass -tilauksesi pysyy aktiivisena maksamasi nykyisen tilausjakson loppuun asti.

Voit poistaa luottokortin Xbox Music -tililtäsi seuraavalla tavalla:

1. Siirry Microsoft-tilisi sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Huomautus Jos haluat käyttää tiliäsi Xbox Music -sovelluksesta, avaa sovellus, siirrä osoitin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan (tai sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa), napauta tai napsauta Asetukset, napauta tai napsauta Tili ja napauta tai napsauta sitten Hallitse maksutapoja.
  2. Kirjautumisen jälkeen sinulta pyydetään koodia, jonka saat sähköposti- tai tekstiviestinä (asetustesi mukaan). Tällä koodilla todistat henkilöllisyytesi. Lisätietoja henkilöllisyyden varmennuksen määrittämisestä on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.
  3. Napauta tai napsauta Hallitse maksutapoja.
  4. Napauta tai napsauta Hallitse maksutapoja -sivulla Poista sen luottokortin vierestä, jota et halua enää käyttää.

Huomautus Aiempi luottokortti poistetaan järjestelmästä, eikä sitä voi enää käyttää. Näkyvissä olevat tiedot ovat vain historiallinen viite aiemmasta luottokortista.

Luottokortin lisäämiseen tai maksutavan muuttamiseen liittyvät ongelmat

Jos kohtaat maksutavan lisäämiseen tai vaihtamiseen liittyvän ongelman, katso lisätietoja Xbox Live -osto-ongelmien vianmääritys -ohjeaiheen osasta Luottokortin varmistus epäonnistui tai tilan koodi 80190821, 8004ad43 tai 8058F041.