Maksutietojen päivittäminen Xbox-tilauksen jatkamista varten

Jos emme pysty veloittamaan maksuja luottokortiltasi, et pysty käyttämään Xbox-tilaustasi, ennen kuin kortti on päivitetty tai toinen maksutapa on lisätty. Jos ostit samalla kortilla myös muita Microsoft-palveluita, ongelma saattaa koskea myös niitä.

Päivitä maksutietosi, jotta palvelussa ei ilmene muita käyttökatkoja. Voit tehdä tämän verkossa tai Xbox One -konsolissa.

Maksutietojen päivittäminen verkossa

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Etsi käyttörajoituksen saanut tilaus luettelosta.
  3. Valitse Tila-kohdasta sininen kysymysmerkki, napsauta Maksa nyt -linkkiä ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.

Maksutietojen päivittäminen Xbox One -konsolilla

1. Valitse Asetukset > Tili > Tilaukset.
  2. Etsi käyttörajoituksen saanut tilaus ja valitse se.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Maksa nyt.
  4. Valitse maksutapa ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.