Ostohistorian tarkistaminen Xbox 360:ssä

Jos näet tiliotteessa Xbox-veloituksen ja sinun on tarkistettava Xboxin ostohistoria veloituksen tarkistamiseksi, voit tehdä tämän Xbox 360 -konsolilla. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliin, jonka ostohistorian haluat tarkistaa.

Huomautus
    Jos yrität tarkistaa lapsen ostohistorian, kirjaudu sisään lapsen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla. Jos et ole varma, mitä profiilia ostokseen käytettiin, sinun on ehkä tarkistettava kaikki konsolilla olevat profiilit.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse settings (Asetukset), Account (Tili) ja sitten Your Billing Options (Laskutusvaihtoehdot) -välilehdestä Purchase History (Ostohistoria).
Kuva, jossa Purchase History (Ostohistoria) on korostettu Account (Tili) -sivun Your Billing Options (Laskutusvaihtoehdot) -välilehdessä.

Huomautus Sinua voidaan pyytää päivittämään tai asentamaan Internet Explorer -sovellus, jos sitä ei ole vielä asennettu konsoliin.

1. Vieritä ohjaimen ohjainsauvoilla ylös- tai alaspäin, kunnes näet ostohistoriassa tiliotteen veloitusta vastaavan tapahtuman.
  2. Jos veloitus liittyy Xbox-tilaukseen ja haluat peruuttaa sen, sulje Internet Explorer -sovellus.
  3. Valitse settings (Asetukset), Account (Tili) ja sitten Your Billing Options (Laskutusvaihtoehdot) -välilehdestä Manage Membership (Hallitse jäsenyyttä).
Kuva, jossa Manage Membership (Hallitse jäsenyyttä) on korostettu Account (Tili) -sivun Your Billing Options (Laskutusvaihtoehdot) -välilehdessä.
  1. Vieritä ohjaimen ohjainsauvoilla tilaukseen, jonka haluat peruuttaa, ja valitse sitten Cancel (Peruuta).