Xbox-tilauksen peruuttaminen

Xbox-tilauksen peruuttaminen Peruuta tilauksesi kirjautumalla sisään Microsoft-tilisi Palvelut ja tilaukset -sivulle.

Jos haluat peruuttaa ja lopettaa Xbox-tilausten, kuten Xbox Live Gold-, Groove Music Pass-, EA Access- tai The Elder Scrolls Online -tilauksen, uudistamismaksujen veloittamisen, voit tehdä sen verkossa.

Video: Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa

Katso video Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tärkeää

Huomaa seuraavat asiat ennen Xbox-tilauksen peruuttamista:

• Xbox-tilausta ei voi peruuttaa, jos se on maksamatta tai jos sille on asetettu käyttörajoitus. Sinun on maksettava maksamattomat laskut, ennen kuin voit peruuttaa automaattisen uusimisen tai poistaa sen käytöstä.

Lisätietoja saat seuraavilta sivuilta:

• Jos sinulla on valmiiksi maksettu tilaus, Xbox-tilauksen vieressä ei ole Peruuta- tai Poista-vaihtoehtoa. Sinun ei tarvitse peruuttaa automaattista uusimista tai poistaa sitä käytöstä, sillä valmiiksi maksetut tilaukset vanhentuvat automaattisesti, eikä sinua veloiteta.

Xbox-tilauksen peruuttaminen verkossa

Voit peruuttaa Xbox-tilauksen joko välittömästi tai pysäyttämällä automaattisen uusimisen.

Jos peruutat Xbox-tilauksen välittömästi, menetät samalla myös oikeutesi tilauspalvelun käyttöön. Jos pysäytät tilauksen automaattisen uusimisen, voit jatkaa tilauspalvelun käyttöä sen voimassaoloajan päättymiseen asti.

Lisätietoja saat seuraavilta sivuilta:

• Jos haluat peruuttaa Xbox-tilauksesi välittömästi, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tilauksen peruuttaminen, valitse sivun vasemmalta puolelta Peruuta välittömästi ja toimi sitten annettujen ohjeiden mukaan.
  • Jos haluat lopettaa tilauksesi automaattisen uusimisen, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tilauksen peruuttaminen, valitse sivun vasemmalta puolelta Lopeta automaattinen uusiminen ja toimi sitten annettujen ohjeiden mukaan.

Xbox-tilauksen peruuttaminen Xbox 360 -konsolilla

1. Valitse Xbox One -konsolissa Asetukset > Tili > Tilaukset.
  2. Valitse peruutettava tilaus ja paina sitten A-painiketta .
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdasta Peruuta tilaus ja noudata ohjeita.

Tarvitsetko lisäohjeita Xbox-tilauksesi peruuttamiseen?

Jos sinulla on Xbox-tilauksesi peruuttamiseen liittyviä ongelmia, perehdy seuraaviin ohjeisiin, ennen kuin otat yhteyttä Xbox-tukeen:

Olen jo peruuttanut Xbox-tilaukseni, mutta minulta peritään siitä edelleen maksu.
Jos sinulta perittiin maksu Xbox-tilauksen peruuttamisen jälkeen, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että nykyisen tilauksesi maksu oli maksamatta, kun poistit automaattisen uudistamisen käytöstä. Jos peruutit tilauksen, maksua ei enää peritä.

En näe Xbox-tilauksen peruutusvaihtoehtoa, kun kirjaudun sisään.
Jos kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi ja näet Renew (Uudista) -vaihtoehdon, mutta et Cancel (Peruuta) -vaihtoehtoa, se tarkoittaa, että olet jo poistanut automaattisen uudistamisen käytöstä, eikä sinulta peritä lisämaksuja.

En näe Xbox-tilauksia, kun kirjaudun sisään, mutta minulla on edelleen Xbox-tilauksen maksu.
Jos et näe tilauksia, kun kirjaudut sisään tiliisi, varmista, että olet kirjautunut sisään oikean Microsoft-tilin tunnistetiedoilla. Jos et ole varma, mitä Microsoft-tiliä Xbox-tilauksen kanssa käytät, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua

Maksan tilauksen toisen henkilön puolesta.
Jos maksat Xbox-tilauksen toisen henkilön puolesta, et voi peruuttaa tilausta. Microsoft-tilin haltijan on peruutettava Xbox-tilauksensa toimimalla tällä sivulla edellä olevan Xbox-tilauksen peruuttaminen verkossa -kohdan ohjeiden mukaan.