Xbox-tilauksen maksutavan vaihtaminen

Xbox-tilauksen nykyisen maksutavan päivittäminen Voit vaihtaa Xbox-tilausten maksutavan painamalla vihreää kirjautumispainiketta.
Video: Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa

Katso video Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Jos Xbox-tilauksen maksamiseen käytettävä maksutapa on vanhentunut tai se ei enää kelpaa, sinun on päivitettävä se, jotta et menetä oikeutta tilauksen käyttöön.

Maksutavan vaihtaminen verkossa

Voit vaihtaa Xbox-tilauksen maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu selaimella Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
    Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  2. Etsi luettelosta Xbox-tilaus, jonka maksutavan haluat vaihtaa, ja valitse sitten Vaihda maksutapaa.
  3. Valitse uusi maksutapa luettelosta tai valitse Lisää uusi maksutapa ja toimi ohjeiden mukaan.

Xbox-tilauksen maksutavan päivittämisen jälkeen voit poistaa maksutavan, jota et enää halua käyttää.

Jos haluat käyttää valmiiksi maksettua tilauskoodia tilauksen uusimisen sijaan, voit lunastaa valmiiksi maksetun koodin verkossa. Sinun on silti peruutettava nykyinen tilauksesi, jotta uusintamaksuja ei peritä.

Huomautus Jos tilauksesi on myöhässä, sinun on maksettava myöhässä olevat maksut toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen valmiiksi maksetun koodin lunastamista.

Maksutavan vaihtaminen Xbox One -konsolissa

Jos käytät Xbox One -konsolia, voit helposti vaihtaa Xbox-tilauksesi maksutavan ilman verkkoyhteyden muodostamista.

1. Valitse konsolissa Asetukset > Tili > Tilaukset.
  2. Valitse hallinnoitava tilaus.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Muuta maksutapaa.
  4. Valitse aiemmin lisätty maksutapa tai valitse Lisää uusi maksutapa.