Tilauksen hallinta Xbox 360:llä

Voit helposti hallita kaikkia Xbox-tilauksiasi, kuten Xbox Live Gold- tai Groove Music Pass -tilauksia, Xbox 360 -konsolilla. Toimi näin:

1. Kirjaudu Xbox 360:llä Microsoft-tiliin, joka on liitetty hallittavaan tilaukseen. Jos haluat hallita lapsen tilausta, sinun on kirjauduttava lapsen Microsoft-tilille.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  3. Valitse Manage Membership (Hallitse jäsenyyttä).
Esimerkki Account Management (Tilinhallinta) -näytöstä, jossa Manage Membership (Hallitse jäsenyyttä) -vaihtoehto on korostettu, ja jossa on luettelo tilin tilauksista

Huomautus Sinua voidaan pyytää päivittämään tai asentamaan Internet Explorer -sovellus, jos sitä ei ole vielä asennettu konsoliin tai jos se ei ole ajan tasalla.

1. Siirry ohjaimen ohjainsauvoilla tilaukseen, jota haluat hallita, ja suorita sitten jokin seuraavista toimista:
    • Ota automaattinen uusiminen käyttöön tai poista se käytöstä.
    • Vaihda Xbox-tilausten maksutapaa.
    • Käytä Pay Now (Maksa nyt) -toimintoa, jos Xbox-tilausten määrä on vähenemässä.
    • Tarkista, milloin Xbox-tilaustesi voimassaoloaika päättyy, tai uusi ne.
    • Tarkista, milloin seuraava uusintamaksu veloitetaan.
  2. Jos sinun on peruutettava tilauksesi, vaihdettava tilauksen maksutapaa tai maksettava erääntynyt tilaus välittömästi, valitse vastaava linkki ja toimi ohjeiden mukaan.

Esimerkki tilausluettelosta, kunkin tilauksen kohdalla Cancel (Peruuta)- ja Change how you pay (Vaihda maksutapaa) -vaihtoehdot