Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen

Maksamattoman maksun maksaminen

Maksa Xbox-tilauksesi maksamaton maksu painamalla Maksa nyt -painiketta.

Video: Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa

Katso video Maksujen ja tilausten hallinta Xboxissa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Kun Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus ja sinulla on maksamaton lasku, se on maksettava kokonaan, ennen kuin tilauksen käyttöä voi jatkaa. Voit maksaa myöhässä olevat maksut verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Etsi myöhässä oleva tilaus luettelosta. Myöhässä oleva summa on merkitty punaisella.
  3. Valitse Maksa nyt ja maksa sitten maksamaton summa toimimalla ohjeiden mukaan.

Huomautus Maksua ei voi suorittaa lisäämällä valmiiksi maksettua koodia. Sinun on maksettava maksamattomat maksut toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen valmiiksi maksetun koodin lunastamista.