Valmiiksi maksetut koodit

Jos olet ostanut ja ladannut pelin Games for Windows – Kauppapaikan kautta, pelin avaimet ja Games for Windows LIVEn käyttötunnus ovat tallennettuina asiakasohjelmaan. Lue, miten löydät ne myöhempää käyttöä varten.
Jos valmiiksi maksettujen koodien lunastamisessa Xbox Livessä on ongelmia, seuraavassa on niihin mahdollisia ratkaisuja.
Lue tietoja Xbox-lahjakortin, Xbox Live Gold -kortin, Microsoft Points -pisteiden tai muun valmiiksi maksetun koodin lunastamisesta Xbox Live- tai Xbox Music -sisällön ostamiseksi.
Jos olet ostanut valmiiksi maksetun koodin tai Microsoft Points -pisteitä Zune-sisältöä varten, lue tietoja niiden lunastamisesta Zune-ohjelmistossa tai Xbox.com-sivustossa.
Ota selvää, miten voit lunastaa valmiiksi maksetut kortit ja kampanjakoodit Windows Phone 8:ssa.

Tukiresurssit