Valmiiksi maksetut koodit

Jos sinulla on valmiiksi maksettu koodi, lahjakortti tai kampanjakoodi, voit lunastaa sen täällä.
Lue tietoja Xbox-lahjakortin, Xbox Live Gold -kortin, Microsoft Points -pisteiden tai muun valmiiksi maksetun koodin lunastamisesta Xbox Live- tai Xbox Music -sisällön ostamiseksi.
Jos valmiiksi maksettujen koodien lunastamisessa Xbox Livessä on ongelmia, seuraavassa on niihin mahdollisia ratkaisuja.
Jos olet ostanut valmiiksi maksetun koodin tai Microsoft Points -pisteitä Zune-sisältöä varten, lue tietoja niiden lunastamisesta Zune-ohjelmistossa tai Xbox.com-sivustossa.
Jos olet ostanut ja ladannut pelin Games for Windows – Kauppapaikan kautta, pelin avaimet ja Games for Windows LIVEn käyttötunnus ovat tallennettuina asiakasohjelmaan. Lue, miten löydät ne myöhempää käyttöä varten.
Ota selvää, miten voit lunastaa valmiiksi maksetut kortit ja kampanjakoodit Windows Phone 8:ssa.
Perehdy erityyppisiin valmiiksi maksettuihin koodeihin, joilla voit ostaa Xbox-sisältöä, sekä siihen, mitä voit ostaa ja miten koodit sekä ostokset ilmestyvät Microsoft-tilillesi.
Lue vianmääritysohjeita ongelmiin, joita voi ilmetä, kun yrität lunastaa aktivointikoodin tai QR-koodin.

Tukiresurssit