Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Tilin hallinta

Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Lue tietoja siitä, kuinka voit siirtää Xbox Live -profiilisi ja pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.
Kun vaihdat Xbox Live -tilisi aluetta, se vaikuttaa tilissä tiettyihin asioihin. Lue tietoja muutoksista ja niiden edellyttämistä toimenpiteistä.
Lue, kuinka voit muuttaa tai päivittää Xbox Live -tilisi tietoja: nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.
Lue ohjeet kirjautumisasetusten muuttamiseen Xbox One -konsolissa.
Lue tietoja Microsoft-tilin avaamisesta uudelleen.
Ota selvää, miksi sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin Xbox One -konsoliisi.
Etsi ratkaisu Games for Windows Liven PC-tietokoneella ilmenevään virhesanomaan ”Error: The profile could not be signed in to Live.” (Virhe: Profiilia ei voitu kirjata sisään Liveen).
Lue tarvittavista toimista virheen Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) korjaamiseksi, jotta voit tehdä ostoksia Xbox Live -tililläsi.
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again.” (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)

Tukiresurssit