Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Tilin hallinta

Lue tietoja Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittämisestä tai unohtuneen tilin salasanan vaihtamisesta.
Lue tietoja siitä, kuinka voit siirtää Xbox Live -profiilisi ja pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.
Kun vaihdat Xbox Live -tilisi aluetta, se vaikuttaa tilissä tiettyihin asioihin. Lue tietoja muutoksista ja niiden edellyttämistä toimenpiteistä.
Lue, kuinka voit muuttaa tai päivittää Xbox Live -tilisi tietoja: nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.
Lue ohjeet kirjautumisasetusten muuttamiseen Xbox One -konsolissa.
Lue tietoja Microsoft-tilin avaamisesta uudelleen.
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again.” (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Etsi ratkaisu Games for Windows Liven PC-tietokoneella ilmenevään virhesanomaan ”Error: The profile could not be signed in to Live.” (Virhe: Profiilia ei voitu kirjata sisään Liveen).
Lue tietoja siitä, kuinka voit poistaa Microsoft-tilin salasanan Xbox 360- tai Xbox One -konsolista.
Lue tarvittavista toimista virheen Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) korjaamiseksi, jotta voit tehdä ostoksia Xbox Live -tililläsi.

Tukiresurssit