Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinta

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos saat Xbox Live -palveluun kirjautumisen yhteydessä virheilmoituksen “Your account has been suspended due to a problem with your payment option” (Tilisi käyttö on estetty maksutavassa ilmenneen ongelman takia)
Lue ohjeet siihen, miten voit vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksesi Xbox One- tai Xbox 360 -konsolissa.
Lue, mitä sinun tulee tehdä, jos saat virhesanoman Your Xbox Live membership information isn't valid (Xbox Live -jäsentietosi eivät ole kelvollisia), kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen.
Ota selvää, miten voit muuntaa offline-profiilisi pelaajatunnukseksi ja liittää sen Microsoft-tiliin.
Jos sinulla on useita Xbox 360 -konsoleita tai haluat pelata ystäväsi luona, näiden ohjeiden avulla voit ladata profiilisi toiseen konsoliin tai poistaa sen tästä konsolista.
Lue tietoja pelaajatunnuksen vaihtamisesta yhdestä Microsoft-tilistä toiseen.
Hallitse Xbox Live -tilisi käyttöä asettamalla tunnuskoodi tai vaatimalla, että profiiliisi kirjautuminen edellyttää Microsoft-tilin salasanan antamista.
Ota selvää, kuinka voit suojata Xbox Live -profiilin salasanalla, asettaa Xbox 360:n tallentamaan salasanan ja muuttaa profiilin salasanasuojausta.
Jos olet käyttänyt pelaajatunnustasi useassa Xbox 360 -konsolissa, näkyviin voi tulla asiaa koskeva sanoma. Ota selvää, mitä sanoma tarkoittaa ja mitä sille voi tehdä.
Saatko virhesanoman The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account (Microsoft-tili [tai Windows Live ID], johon olet vaihtamassa, on jo yhdistetty toiseen Xbox-tiliin)? Lue tarvittavista toimista tämän virheen korjaamiseksi, jotta voit vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksen toiseen Microsoft-tiliin.
Konsoliohjelmiston uusin versio tekee Xbox Live -profiilin tai pelaajatunnuksen käytöstä useissa konsoleissa helppoa. Tässä on katsaus uusien toimintojen mahdollisuuksiin:

Tukiresurssit