Salasana ja suojaus

Vaihda Microsoft-tilisi salasana
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset
Lue tietoja Xbox 360:n tarjoamista verkkoturvallisuuden ja tietosuojan asetuksista. Saat tietoja myös siitä, miten voit korottaa lapsen tilin aikuisen tiliksi.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Kirjautuminen useaan Xbox-konsoliin samanaikaisesti
Lue, mitä pitää tehdä, jos olet kirjautunut tililläsi useisiin Xbox One -konsoleihin.
Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta tietokoneella
Lue tietoja Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinnoimisesta tietokoneella.
Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla
Ota selvää, kuinka voit suojata Xbox Live -profiilin salasanalla, asettaa Xbox-konsolin tallentamaan salasanan ja muuttaa profiilin salasanasuojausta.
Microsoft-tilin suojaustietojen poistaminen
Lue tietoja siitä, kuinka voit poistaa suojaustiedot Microsoft-tilistäsi.
Xbox One -konsolin käyttäminen vieraana
Lue tietoja Xbox One -konsolin käyttämisestä vieraana.

Tukiresurssit