Salasana ja suojaus

Vaihda Microsoft-tilisi salasana
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Xbox Live -profiilin siirtäminen Xbox 360:llä toiselle Microsoft-tilille
Lue tietoja siitä, kuinka voit siirtää Xbox Live -profiilisi ja pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset
Lue tietoja Xbox 360:n tarjoamista verkkoturvallisuuden ja tietosuojan asetuksista. Saat tietoja myös siitä, miten voit korottaa lapsen tilin aikuisen tiliksi.
Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta tietokoneella
Lue tietoja Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinnoimisesta tietokoneella.
Microsoftin lapsen tilin määritelmä
Ota selvää, mikä lapsen tili on ja mitä Microsoft-tililtä edellytetään, jotta se katsotaan lapsen tiliksi.
Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla
Ota selvää, kuinka voit suojata Xbox Live -profiilin salasanalla, asettaa Xbox-konsolin tallentamaan salasanan ja muuttaa profiilin salasanasuojausta.
Virhe Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia) Xbox 360 -konsolissa
Opi korjaamaan Xbox 360 -konsoliin sisäänkirjautumiseen käytettävää salasanaa määritettäessä ilmenevä virhe.
Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa
Lue, miten voit vaatia todentamisavainta tehtäessä ostoksia Xbox One -konsolissa.

Tukiresurssit