Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Salasana ja suojaus

Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Lue tietoja siitä, kuinka voit siirtää Xbox Live -profiilisi ja pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsolilla toiselle Microsoft-tilille.
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again.” (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Opi vaihtamaan Microsoft-tilisi vanhentuneet suojaustiedot tilisi suojaamiseksi.
Lue tietoja Xbox 360:n tarjoamista verkkoturvallisuuden ja tietosuojan asetuksista. Saat tietoja myös siitä, miten voit korottaa lapsen tilin aikuisen tiliksi.
Lue tietoja Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksien hallinnasta sekä itsesi että lastesi osalta.
Opi korjaamaan Xbox 360 -konsoliin sisäänkirjautumiseen käytettävää salasanaa määritettäessä ilmenevä virhe.
Lue tietoja Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinnoimisesta tietokoneella.
Lue, miten voit palauttaa Microsoft- tai Xbox-tilisi käyttöoikeudet palautuskoodin avulla, jos tilisi lukitaan.

Tukiresurssit