Salasana ja suojaus: Suositut aiheet

Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Vaihda Microsoft-tilisi salasana
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Vanhempien hyväksyntää ei voi suorittaa Xbox Live -lapsitiliä luotaessa
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et pysty suorittamaan vanhempien hyväksyntää koskevaa osaa.
Xbox Onen todentamisavain on unohtunut
Lue ohjeet Xbox Onen todentamisavaimen luomiseen. Todentamisavain auttaa pitämään tilin suojassa.
Xbox Onen todentamisavaimen luominen
Lue tietoja Xbox Onen todentamisavaimen luomisesta tilisi pitämiseksi suojattuna.
Microsoftin lapsen tilin määritelmä
Ota selvää, mikä lapsen tili on ja mitä Microsoft-tililtä edellytetään, jotta se katsotaan lapsen tiliksi.
Poista Microsoft-tilisi suojaustiedot
Lisätietoja oman Microsoft-tilin suojaustietojen poistamisesta.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen
Opi vaihtamaan Microsoft-tilisi vanhentuneet suojaustiedot tilisi suojaamiseksi.

Tukiresurssit