Xbox Live -jäsenyys

Maksaminen ja laskutus
Hallitse maksu- ja laskutustapoja, lunasta koodeja ja päivitä laskutustietosi.
Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Microsoft-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen
Lue lisätietoja Microsoft-tilissä käyttämäsi sähköpostiosoitteen vaihtamisesta.
Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen
Siirry tiliisi ja poista automaattinen uusiminen käytöstä, niin Xbox Live Gold -tilaus päättyy voimassa olevan kauden loppuun.
Xbox-tilauksen peruuttaminen
Lue tietoja siitä, miten voit peruuttaa Xbox-tilauksesi.
Xbox Live Gold -kokeilutilauksen hankkiminen
Ota selvää, miten voit hankkia Xbox Liven ja Xbox Live Gold -kokeilutilauksen, jotta pääset nauttimaan Xboxin kaikista ominaisuuksista.
Xbox Live Gold -muutosten usein kysytyt kysymykset
Tulossa tärkeitä muutoksia: Uusia etuja Xbox Live Gold -jäsenille – Pelejä Gold-jäsenyydellä ja Tarjouksia Gold-jäsenyydellä tulossa Xbox Oneen. Kaikki saavat käyttöönsä suositut Xbox Onen ja Xbox 360:n viihdesovellukset ilman Xbox Live Gold -jäsenyyttä.
Xboxin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman usein kysytyt kysymykset
Pelit Gold-jäsenyydellä on Xbox-ohjelma, joka tarjoaa Xbox Live Gold -jäsenille maksuttomia Xbox-pelejä.
Xbox Liven ja konsolin käyttörajoitukset
Lue myös tietoja konsolin ja Xbox Live -palvelun käyttörajoituksista.

Tukiresurssit