Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Lisävarusteet

Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Voit keskustella ystävien kanssa Xbox Live -palvelussa käyttämällä langallista Xbox 360 -kuulokemikrofonia. Lisätietoja sen käyttöönotosta on täällä.
Tietoja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä uuden Xbox 360 S -konsolin Xbox 360 -kiintolevyn asentamisesta tai irrottamisesta.
Tässä on Windows-tietokoneissa käytettävän Xbox 360 -ohjaimen kalibrointiopas.
Käytä Xbox Livessä langatonta tai langallista kuulokemikrofonia keskustelemiseen ystävien kanssa Xbox 360 -konsolin kautta. Näin voit määrittää sellaisen käyttöön.
Lue tietoja Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisestä sisällön siirtämiseen yhdestä Xbox 360 -konsolista toiseen.

Tukiresurssit