Lisävarusteet

Xbox 360 -ohjaimen määrittäminen tietokonetta varten
Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Langallisen Xbox 360 -ohjaimen liittäminen tietokoneeseen
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Xbox 360 -tallennus
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.
Langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen
Tietoja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä uuden Xbox 360 S -konsolin Xbox 360 -kiintolevyn asentamisesta tai irrottamisesta.
Xbox 360:n USB-muistitikkuun liittyvät usein kysytyt kysymykset
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Langallisen Xbox 360 -kuulokemikrofonin yhdistäminen ja käyttäminen
Voit keskustella ystävien kanssa Xbox Live -palvelussa käyttämällä langallista Xbox 360 -kuulokemikrofonia. Lisätietoja sen käyttöönotosta on täällä.
Xbox 360:n HDMI-kaapelin kuvaus
Lue lisätietoja Xbox 360:n HDMI-kaapelista.
USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa
Lue tietoja USB-muistitikun käyttämisestä Xbox 360 -konsolin kanssa.
Langattoman Xbox 360 -mikrofonin määrittäminen ja käyttäminen
Lue tietoja langattoman Xbox 360 -mikrofonin määrittämisestä, käyttämisestä ja vianmäärityksestä.

Tukiresurssit