Lisävarusteet

Suositut aiheet

Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.

Tukiresurssit