Lisävarusteet: Suositut aiheet

Xbox 360 -ohjaimen määrittäminen tietokonetta varten
Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Xbox 360 -tallennus
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.
Langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen
Tietoja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä uuden Xbox 360 S -konsolin Xbox 360 -kiintolevyn asentamisesta tai irrottamisesta.
USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa
Lue tietoja USB-muistitikun käyttämisestä Xbox 360 -konsolin kanssa.
Xbox 360:n USB-muistitikkuun liittyvät usein kysytyt kysymykset
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Xbox 360:n HDMI-kaapelin kuvaus
Lue lisätietoja Xbox 360:n HDMI-kaapelista.
Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttö
Lue tietoja Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisestä sisällön siirtämiseen yhdestä Xbox 360 -konsolista toiseen.
Kinectin asentaminen Xbox 360:een
Tämän vaiheittaisen oppaan avulla voit asentaa Kinect-sensorin Xbox 360:een. Opit myös määrittämään pelialueen niin, että voit aloittaa pelaamisen nopeasti ja helposti.
Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen
Ota selvää, miten voit liittää langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen

Tukiresurssit