Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Lisävarusteet: Suositut aiheet

Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Lue tietoja Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisestä sisällön siirtämiseen yhdestä Xbox 360 -konsolista toiseen.
Tietoja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä uuden Xbox 360 S -konsolin Xbox 360 -kiintolevyn asentamisesta tai irrottamisesta.
Ota selvää, miten voit liittää langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen
Tässä on Windows-tietokoneissa käytettävän Xbox 360 -ohjaimen kalibrointiopas.
Etkö kuule mitään langallisella Xbox 360 -kuulokemikrofonilla? Tästä ohjeartikkelista saat ohjeita tämän ongelman ratkaisemiseen.

Tukiresurssit