Lisävarusteet

Suositut aiheet

Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Xbox 360 -tallennuslaitteena voi käyttää USB-muistitikkua, johon voi tallentaa jopa 16 gigatavua Xbox-sisältöä. Tässä on tietoja siitä, miten USB-muistitikkua voi käyttää Xbox 360 -konsolin tallennuslaitteena.
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Mistä saan tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön tallennus- ja siirtovaihtoehdoista? Voit tallentaa ja siirtää sisältöä konsoleiden välillä käyttämällä Xbox 360 -kiintolevyä, USB-muistitikkua ja Xbox 360 -siirtokaapelia.

Tukiresurssit