Lisävarusteet

Suositut aiheet

Lue ohjeet Windowsin langallisen tai langattoman Xbox 360 -ohjaimen asentamiseen, yhdistämiseen ja testaamiseen.
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Lue vinkkejä Xbox 360:n USB-muistitikkujen vianmääritykseen.
Lue ohjeet langallisen Xbox 360 -ohjaimen Windows-tietokoneeseen yhdistämiseen.
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Mistä saan tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön tallennus- ja siirtovaihtoehdoista? Voit tallentaa ja siirtää sisältöä konsoleiden välillä käyttämällä Xbox 360 -kiintolevyä, USB-muistitikkua ja Xbox 360 -siirtokaapelia.

Tukiresurssit