Yhteydet

Suositut aiheet

Tässä artikkelissa on vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat konsolin yhdistämistä kotiverkkoon ja Windows Media Centerin käyttämistä musiikin, videoiden tai kuvien suoratoistamiseksi tietokoneesta televisioon.
Lue ohjeita, joita noudattamalla voit käyttää Windows Media Centeriä Xbox 360:n ja Windows Vista-, Windows 7- tai Windows 8 -tietokoneen kanssa.
Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Jos käytössäsi on stereot tai muu AV-vastaanotin, voit liittää sen Xbox 360:een ja nauttia uskomattomasta äänenlaadusta! Näin se onnistuu.

Tukiresurssit