Yhteydet: Suositut aiheet

Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Jos käytössäsi on stereot tai muu AV-vastaanotin, voit liittää sen Xbox 360:een ja nauttia uskomattomasta äänenlaadusta! Näin se onnistuu.
Lue tarvittavista toimista, jos saat virhesanoman Configuration Error (Määritysvirhe) käyttäessäsi Windows Media Centeriä.
Lue tarvittavista toimista virheen Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen) korjaamiseksi, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox 360:stä tietokoneeseen.
Lue vianmääritysohjeita yleisimpiin ongelmiin, joita voi ilmetä käytettäessä Windows Media Centeriä Xbox 360:n kanssa.
Lue tarvittavista toimista, jos saat virhesanoman Xbox 360 not found (Xbox 360 -konsolia ei löydy) käyttäessäsi Windows Media Centeriä.
Lue tietoja vianmäärityksestä, jos saat Suojattu HDCP -virheen, kun toistat DVD-levyä tai elokuvaa Xbox 360 -konsolin Netflix-sovelluksella.
Lue tietoja palomuurin porttien määrittämisestä siten, että Windows Media Center voi toimia Xbox 360 -konsolisi kanssa.
Virtauta musiikkia, kuvia ja videota Xbox 360 -konsoliin Windows Media Centeriä käyttämällä. Ohjeet.
Lue, mitä pitää tehdä, jos saat Oikeiden porttien avaaminen ei onnistu -virhesanoman, kun muodostat yhteyden Xbox 360:een Windows Media Centerin avulla.

Tukiresurssit