Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Yhteydet: Suositut aiheet

Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Jos käytössäsi on stereot tai muu AV-vastaanotin, voit liittää sen Xbox 360:een ja nauttia uskomattomasta äänenlaadusta! Näin se onnistuu.
Lue tietoja vianmäärityksestä, jos saat Suojattu HDCP -virheen, kun toistat DVD-levyä tai elokuvaa Xbox 360 -konsolin Netflix-sovelluksella.
Lue tietoja palomuurin porttien määrittämisestä siten, että Windows Media Center voi toimia Xbox 360 -konsolisi kanssa.
Lue tarvittavista toimista virheen Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen) korjaamiseksi, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox 360:stä tietokoneeseen.
Lue tarvittavista toimista virheen Session Terminated (Istunto lopetettiin) korjaamiseksi, jotta voit jatkaa Windows Media Centerin käyttämistä Xbox 360:n kanssa.
Lue tietoja siitä, mitä tietokoneesi kansioita seurataan oletusarvoisesti, kun käytät Xbox 360 -konsoliasi Windows Media Center Extender -laitteena.
Lue vianmääritysohjeita yleisimpiin ongelmiin, joita voi ilmetä käytettäessä Windows Media Centeriä Xbox 360:n kanssa.
Lue toimintaohjeita tilanteisiin, joissa asennusavain puuttuu, kun määrität Windows Media Centerin toimimaan yhdessä Xbox 360 -konsolin kanssa.
Virtauta musiikkia, kuvia ja videota Xbox 360 -konsoliin Windows Media Centeriä käyttämällä. Ohjeet.

Tukiresurssit