Ladattava sisältö

Suositut aiheet

Lue tietoja siitä, kuinka voit ostaa tai vuokrata pelejä, elokuvia, televisio-ohjelmia ja muuta sisältöä tietokoneella tai Xbox 360:llä Xbox LIVEssä.
Ota selvää mahdollisista ratkaisuista, jos Xbox 360:lle Xbox Livestä aiemmin lataamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei onnistu.
Lue lisätietoja digitaalisten oikeuksien hallinnasta (DRM-tekniikasta), DRM:llä suojatuista sisältötyypeistä, sisältökäyttöoikeuksien hankkimisesta sekä siitä, miten voit käyttää yhdellä Xbox 360 -konsolilla hankittua sisältöä toisessa Xbox 360 -konsolissa.
Lue tietoja Xbox Live -sisällön Xbox 360 -konsoliin lataamiseen liittyvien virhekoodien ja tilakoodien vianmäärityksestä.
Ota selvää, miten voit ladata Xbox-pelejä ja muuta Xbox Livestä ostamaasi sisältöä uudelleen.
Lue vianmääritysohjeita ongelmiin, joita voi ilmetä, kun yrität ostaa, ladata, toistaa tai pelata Xbox LIVE -sisältöä.
Ota selvää, miten voit tarkastaa Xbox Live -lataushistoriasi Xboxilla tai tietokoneella. Lue myös, kuinka sisältöä voi ladata uudelleen.

Tukiresurssit