Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Ladattava sisältö

Pelit Gold-jäsenyydellä on Xbox-ohjelma, joka tarjoaa sen ehdot täyttäville Xbox Live Gold -jäsenille maksuttomia Xbox-pelejä.
Etsi ratkaisuja ongelmiin, jotka liittyvät Xbox Live -sisällön lataamiseen Xbox 360 -konsoliin.
Lue tietoja siitä, kuinka voit ostaa tai vuokrata pelejä, elokuvia, televisio-ohjelmia ja muuta sisältöä Xbox Livestä tietokoneella tai Xbox 360 -konsolilla.
Lue lisätietoja digitaalisten oikeuksien hallinnasta (DRM-tekniikasta) ja siitä, miten sitä käytetään sisällön suojaamiseen. Ota selvää, miten voit hankkia sisällön käyttöoikeuksia. Opi myös siirtämään sisältöä ja käyttöoikeuksia toiseen Xbox 360 -konsoliin.
Ota selvää, miten voit tarkastaa Xbox Live -lataushistoriasi Xbox 360 -konsolilla tai tietokoneella. Lue myös, kuinka sisältöä voi ladata uudelleen.
Lue, miten voit ladata Xbox-pelejä ja muuta Xbox Livestä ostamaasi sisältöä uudelleen Xbox 360:een.
Ota selvää mahdollisista ratkaisuista, jos Xbox 360:lle Xbox Livestä aiemmin lataamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei onnistu.
Ota selvää, kuinka voit tarkastella ja hallinnoida Xbox Liven latausjonoasi. Lue tietoja eri tiloista ja suoritettavista toimista.
Ota selvää, miten voit ratkaista Download Stopped (Lataus pysäytetty) -virhesanoman Xbox 360 -konsolissa.
Lisätietoja aiemmin ostetun sisällön lataamisesta uudelleen uuteen tai kunnostettuun konsoliin.
Lue vianmääritysohjeita ongelmiin, joita voi ilmetä, kun yrität ostaa, ladata, toistaa tai pelata Xbox Live -sisältöä Xbox 360 -konsolilla.

Tukiresurssit