Verkkoyhteydet

Tietoja Xbox Livestä Xbox 360:ssä
Xbox Live on Xbox 360:n verkkopalvelu. Tältä sivulta saat tietoja Xbox Live -palvelusta ja konsolin yhdistämisestä.
"Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen ei enää onnistu."
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
Olen muodostamassa yhteyttä Xbox Liveen ensimmäistä kertaa
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
Langattoman verkon salasanan selvittäminen
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Xbox 360:n verkkoportit ja reitittimen määritykset Xbox Liveä varten
Ota selvää, mitä verkkoportteja käytetään palomuurin tai reitittimen määrittämisessä Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven käyttöön.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.
En kuule ystäviäni verkossa tai voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä Xbox Livessä
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
"Xbox Live -pelit toimivat hitaasti."
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, mutta se toimii hitaasti tai Xbox Live -pelien pelaamisessa on viivettä.

Tukiresurssit