Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Verkkoyhteydet

Xbox Live on Xbox 360:n verkkopalvelu. Tältä sivulta saat tietoja Xbox Live -palvelusta ja konsolin yhdistämisestä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa Xbox 360 -konsolilla on ongelmia tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
Jos käytössäsi on palomuuri tai reititin, saatat joutua muuttamaan sen määrityksiä, jotta Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Näissä ohjeissa kerrotaan, mistä löydät tiedon avattavista porteista.
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.

Tukiresurssit