Verkkoyhteydet: Suositut aiheet

Tietoja Xbox Livestä Xbox 360:ssä
Xbox Live on Xbox 360:n verkkopalvelu. Tältä sivulta saat tietoja Xbox Live -palvelusta ja konsolin yhdistämisestä.
Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
"Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen ei enää onnistu."
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
Olen muodostamassa yhteyttä Xbox Liveen ensimmäistä kertaa
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
Langattoman verkon salasanan selvittäminen
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
"Xbox Live -yhteyteni katkeilee satunnaisesti"
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox Live -yhteytesi katkeilee satunnaisesti.
Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsolilla Xbox Liveen tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
Xbox 360:n verkkoportit ja reitittimen määritykset Xbox Liveä varten
Ota selvää, mitä verkkoportteja käytetään palomuurin tai reitittimen määrittämisessä Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven käyttöön.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.

Tukiresurssit