Järjestelmä

Ääni Video

Onko television näyttö jumittunut tai tyhjä? Onko television kuva sävyttynyt tai värisevä? Onko grafiikka vääristynyt? Puuttuuko ääni tai kuva? Näiden linkkien avulla saat ratkaisut näihin ja muihin ongelmiin.
Lue lisätietoja videoiden ja äänten toistamisesta Xbox 360 -konsolissa.
Lisätietoja toimenpiteistä, jos kameran tai muun kannettavan medialaitteen sisällön toistamisessa Xbox 360 -konsolissa on ongelmia.
Jos näet tyhjän ruudun käynnistäessäsi Xbox 360 -konsolin, vaihda television kuvan sisääntulon asetukseksi se, jota konsolisi käyttää.
Opi korjaamaan Xbox 360 -näyttöongelmia, kuten kuvavirheet, vääristyneet muodot ja vihreä ja purppuranvärinen pikselöityminen.
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin digitaalisen äänen yhdistämisestä ja määrittämisestä.
AV-aloittelijan vaiheittainen ohje, jossa opastetaan, kuinka voit liittää Xbox 360 -konsolin televisioon tai näyttöön.
Lue ohjeet vianmääritykseen, jos Xbox 360 E -konsoli käynnistyy uudelleen tai television kuva katoaa, kun vaihdat sen tuloliitäntää.
Lue tietoja siitä, miten muutat Xbox 360 -konsolin asetuksia Xbox 360 -konsoliin liitetyn television tai näytön kuvanlaadun parantamiseksi.
Suoratoista musiikkia, kuvia ja videota Xbox 360 -konsoliisi käyttämällä Windows Media Playeriä, Xbox Musicia tai Xbox Videota. Ohjeet.
Jos sinulla on ongelmia DVD-elokuvan toistamisessa Xbox 360 -konsolissa tai saat aiheeseen liittyvän virhesanoman, voit kokeilla seuraavia toimia.
Xbox 360 -tilan koodivirheet toistettaessa videoita tai elokuvia
Lue tietoja siitä, kuinka voit katsella kuvia tai diaesityksiä Xbox 360 -konsolilla.
Voit toistaa DVD-levyjä Xbox 360 -konsolilla. Lue tietoja Xbox 360 -konsolin tukemista DVD-aluekoodeista, formaateista ja levytyypeistä.
Jos käytössäsi on stereot tai muu AV-vastaanotin, voit liittää sen Xbox 360:een ja nauttia uskomattomasta äänenlaadusta! Näin se onnistuu.

Tukiresurssit