Windows Media Center

Xbox 360:n ja Windows Media Centerin puuttuva asennusavain
Lue toimintaohjeita tilanteisiin, joissa asennusavain puuttuu, kun määrität Windows Media Centerin toimimaan yhdessä Xbox 360 -konsolin kanssa.
Windows Vista: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Ota selvää, miten voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita Xbox 360 -konsoliin Windows Media Centerin avulla.
Windows 7: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Windows 8: Xbox 360:n määrittäminen Windows Media Centerin extender-laitteeksi
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Kolmannen osapuolen palomuurin määrittäminen Windows Media Centerin käyttämiseksi Xboxissa
Lue tietoja kolmannen osapuolen palomuurin määrittämisestä siten, että voit käyttää Windows Media Centeriä Xbox-konsolisi kanssa.
Xbox 360 -virhe Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen)
Lue tarvittavista toimista virheen Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen) korjaamiseksi, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox 360:stä tietokoneeseen.

Tukiresurssit