Windows Media Center

Windows 8: Xbox 360:n määrittäminen Windows Media Centerin extender-laitteeksi
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Windows 7: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Windows Vista: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Ota selvää, miten voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita Xbox 360 -konsoliin Windows Media Centerin avulla.
Palomuurin porttien määrittäminen Windows Media Centerin käyttämiseksi Xbox 360:ssä
Lue tietoja palomuurin porttien määrittämisestä siten, että Windows Media Center voi toimia Xbox 360 -konsolisi kanssa.
Xbox 360:n ja Windows Media Centerin puuttuva asennusavain
Lue toimintaohjeita tilanteisiin, joissa asennusavain puuttuu, kun määrität Windows Media Centerin toimimaan yhdessä Xbox 360 -konsolin kanssa.

Tukiresurssit