Xbox Music

Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Musiikin kuunteleminen Xbox 360 -konsolilla eri lähteistä ja kannettavista laitteista.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Xbox 360:n Xbox Music -sovelluksella voit kuunnella ja suoratoistaa musiikkia. Hankkimalla Xbox Music Pass -tilauksen voit suoratoistaa tuhansittain kappaleita.

Tukiresurssit