Xbox Music

Ominaisuudet

Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Xbox Music Pass -tilaus tuo ulottuvillesi miljoonia kappaleita rajoituksetta. Suoratoista tai lataa niin paljon kuin haluat. Kuuntele tietokoneella, tabletilla, puhelimella tai Xbox-konsolilla.
Musiikin kuunteleminen Xbox 360 -konsolilla eri lähteistä ja kannettavista laitteista.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Xbox 360:n Xbox Music -sovelluksella voit kuunnella ja suoratoistaa musiikkia. Hankkimalla Xbox Music Pass -tilauksen (aiemmalta nimeltään Zune Music Pass -tilaus) voit suoratoistaa tuhansittain kappaleita.

Tukiresurssit