Xbox Music

Suositut aiheet

Musiikin kuunteleminen Xbox 360 -konsolilla eri lähteistä ja kannettavista laitteista.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinulla on Xbox Musicin käyttöön liittyviä ongelmia Xbox 360 -konsolissa.

Tukiresurssit