Xbox Video

Lue, mitä pitää tehdä, jos sinulla on Xbox Videon käyttöön liittyviä ongelmia Xbox 360 -konsolissa.
Lue, mitä pitää tehdä, jos kaikki aikaisemmin Xbox Videosta ostamasi videot puuttuvat tai niitä ei voi toistaa Xbox 360 -konsolilla.
Lue, mitä pitää tehdä, jos aikaisemmin ostetut Xbox-videot puuttuvat tai niitä ei voi toistaa Xbox 360 -konsolilla.
Lue ohjeet siihen, miten voit ostaa ja vuokrata videoita (TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkivideoita) Xbox Video -sovelluksessa.
Selvitä, soveltuuko videoiden lataaminen vai suoratoisto Xbox Video -kaupasta Xbox 360 -konsoliin sinulle paremmin.
Lue ohjeet Xbox-videoiden katsomiseen Xbox 360 -konsolilla.
Lue ohjeet siihen, miten voit ostaa ja vuokrata videoita (TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkivideoita) Xbox Videosta Xbox 360 -konsolin kautta.
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin audio- ja videoliitännöistä ja vianmääritysohjeiden hankinnasta.

Tukiresurssit