Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Android

Ota selvää, minkä Xbox 360 -pelien verkkopalvelu on poistettu käytöstä.
Lue ohjeet SmartGlass- ja My Xbox Live -sovellusten ongelmien ratkaisemiseen Android-laitteessa.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue lisätietoja siitä, miten Xbox Music ja OneDrive toimivat yhdessä.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.

Tukiresurssit