Android

Lue ohjeet siihen, kuinka voit luoda soittolistoja Xbox Musicin suosikkimusiikistasi Android-puhelimessa tai -tabletissa.
Lue ohjeet musiikin pilvipalveluun synkronointiin.
Lue ohjeet Xbox Music -pilvipalvelun käyttöön.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue lisätietoja Xbox Musicista, Musiikki-sovelluksesta, Music Pass -tilauksesta ja Music-kaupasta.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Lue, mitä pitää tehdä, jos et voi toistaa musiikkia offline-tilassa Android-laitteessa.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.

Tukiresurssit