Android

Ota selvää, minkä Xbox 360 -pelien verkkopalvelu on poistettu käytöstä.
Lue, mitä pitää tehdä, jos Xbox Music -sovellus kaatuu Android-laitteessa.
Lue ohjeet SmartGlass- ja My Xbox Live -sovellusten ongelmien ratkaisemiseen Android-laitteessa.
Lue lisätietoja Xbox Music Pass- tilauksesta sekä siitä, miten voit sen avulla suoratoistaa ja ladata musiikkia rajoituksetta.
Lue ohjeet siihen, kuinka voit luoda soittolistoja Xbox Musicin suosikkimusiikistasi Android-puhelimessa tai -tabletissa.
Lue, mitä pitää tehdä, jos et voi toistaa musiikkia offline-tilassa Android-laitteessa.
Lue tietoja Xbox Musicista. Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata musiikkia ja toistaa sitä tien päällä tai tietokoneella. Voit myös toistaa musiikkia pilvipalvelun kautta.
Jos olet levyttävä artisti tai levytyssopimusta vailla oleva muusikko, voit myydä musiikkiasi Xbox Music -kaupassa.
Kerro meille! Ehdotuksesi auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät sovellusta ja kuinka me voimme parantaa sitä. Voit lisäksi äänestää muita ehdotuksia.

Tukiresurssit